Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: pekmez iz Bio-bio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    Kraljevica
    Postovi
    2,362

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim zakaj u pekmez ne stavljaju limunsku, kad je stavljaju u đem i marmelade, ali dobro je to znat.

    ok, hvala ak će mi kad trebat iskoristit ću.
    Mislim da se limunska ponekad stavlja i zbog boje, da voce ne posmeđi. Mama i baka su bile majstorice za pekmeze, ja nisam.

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    ZG,R. Pešćenica
    Postovi
    2,190

    Početno

    Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da se limunska ponekad stavlja i zbog boje, da voce ne posmeđi. Mama i baka su bile majstorice za pekmeze, ja nisam.
    tak je-to je antioksidans.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •