Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 165

Tema: Stojite li zaista iza onoga sto i kako pisete

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

iako sam nova,htjela bi samo reći da stojim (zasad ) iza svega što pišem,jer sam ovdje isključivo radi razmjene informacija i to je jedini razlog zašto sam se uključila (dosad Rodin forum godinama čitam "iz prikrajka")
    nedavno mi je jedna bakica u tram. rekla:" šetam da ne smetam,a pitam da ne skitam"- tak i ja ovdje
    nije me sram toga što nešto ne znam ili znam... meni je Roda prvenstveno korisno mjesto upravo radi raznolikosti ,ali prestaje to biti ako će se "drvljem i kamenjem" na svakog tko misli drugačije ili nešto ne zna

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam se sa svim svojim stavovima (o cemu bilo) rodila, stjecala sam ih odrastanjem, tako da su vrlo podlozni mijenjanju. cesto i vrlo radikalnom. ne smatram da je to lose, odlucila sam gledati na to kao na razvoj i napredak.

kad pisem (ili pricam) cinim to iskreno i bez potrebe da "friziram" ili krijem ista. naravno da ne pisem sve, nije me jos nitko bas sve ni upitao

ps. a i bolje me ne pitati bas sve, jako sam sklona sa svakom pricom krenuti "od kulena bana"

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ban je Kulin, a ne kulen
    tctctc
    a muž - bosanac!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa stojim iza svega što sam rekla, i full sam lajava i u pravom životu, ali priznajem da sam na netu još malo luđa no ovak, za ozbač.

Nije da se volim svađat, samo volim bit u pravu...čudan ego trip furam i zaboli me...
    Kako si se točno opisala! Volim ljude koji kažu što misle, zato sam te vjerojatno i zapamtila. Bez obzira što kažeš da voliš biti u pravu, daj, tko ne voli. Samo netko to zamota, a netko lijepo, drito u glavu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidi stvarno - kulen

jok, nisam gladna

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ban je Kulin, a ne kulen
    tctctc
    a muž - bosanac!
    , bemu miša sad sam gladna!

p.s. i meni lakše kad vidim da nisam jedina koja se dere...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    , bemu miša sad sam gladna!
    nisi ti jedina koja je bacila oko na litalinog muža

mala teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Stvari se mijenjaju iz dana u dan, pa tako i ljudi jednostavno promijene mišljenje i sebe, ako su to u stanju (naravno na bolje).
    Nitko ne može reći da bar jednom u životu nije rekao ili napisao u ovom slučaju nešto što bi kasnije zažalio, to je jednostavno ljudski.
    Ja barem vidim po svojim postovima da ima puno toga što bi sad drukčije rekla ili savjetovala.
    Na kraju krajeva treba poslušati savjete ali vjerovati samom sebi...

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    nije me sram toga što nešto ne znam ili znam... meni je Roda prvenstveno korisno mjesto upravo radi raznolikosti ,ali prestaje to biti ako će se "drvljem i kamenjem" na svakog tko misli drugačije ili nešto ne zna
    a bas se to dogada, na filozofskom, jelte
    pocela sam ga izbjegavati u sirokom luku, sto je steta jer ima jako zanimljivih tema i razlicitih sugovornika, moglo bi biti super zanimljivo tamo razglabati sa svim tim razlicitim forumasima. sad nazalost kad gledam teme na forumu prvo pogledam jel na filozofskom, ako je bas jako zanimljivo pogledam jel fight poceo (uvijek pocne prije ili kasnije), pa ako jos nije znam dobaciti nesto
    primjetila sam da oni koji se najčesce osjete uvrijedeni/isprovocirani su bas oni koji najvise vrijedaju i provociraju druge- isto kao u RL

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

nisi ti jedina koja je bacila oko na litalinog muža
    mislila sam na kulen!
    Ali sad se moram malo baciti u detaljnije proučavanje slika, inače bacam pogled samo na klincove...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Išla sam andobudno tražioti star postove potaknuta ovom temom i sad sam razočaran jer vidim samo 20 stranica. Pa kaj se ne vidi sve?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako si se točno opisala! Volim ljude koji kažu što misle, zato sam te vjerojatno i zapamtila. Bez obzira što kažeš da voliš biti u pravu, daj, tko ne voli. Samo netko to zamota, a netko lijepo, drito u glavu.

A čuj, svjesna sam ja sebe

Uvijek ću ti reći ono što mislim, i to stvarno radim u dobroj namjeri..a to što često ljudi ne žele prihvatiti neke stvari, pa ja ispadnem bešćutna ili loša...puno mene ne ferma, i imam takta, posebno ako se radi o nekoj delikatnoj situaciji.

ali...ako me bas vuces za jezik, nebu dobro...

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mala-vila, da! većinom na filozofskom,ali potkrade se i na drugim temama...zanimljive su teme svakako,a to što kažeš za fajt je istina,iako mislim da je to normalno upravo zato jer se svi razlikujemo u razmišljanjima,ono što mene bode u oči je kad uočim postove koji doslovno "zovu" na svađu i slažem se s većinom koja je napisala da obzirom da pišeš možeš razmisliti hoćeš li time nekog uvrijediti.a biti direktan i izravan po meni nije isto što i vrijeđanje ili potcjenjivanje sugovornika

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Budući da ne vjerujem u anonimnost na netu i budući da poznajem priličan broj forumašica, svaki post koji pišem, pišem zaista kao da ga potpisujem imenom i prezimenom. Naravno da sam neka mišljenja u međuvremenu promijenila, ali kad sam ih pisala, stajala sam iza njih.

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Otvorila sam ovu temu jer se u zadnje vrijeme cesto zapitam kakva to osoba stoji iza nicka?
    Svatko od nas ima odredjeno misljenje o nekom s ovog foruma na temelju postova te osobe (predpostavimo da se ne znamo u RL). Bi li misljenje ostalo isto i da se s tom osobom i susretnete u stvarnosti? Da li su svi onakvi kakvi se pokazuju kroz svoje postove?
    Kolika je vjerojatnost da je netko tko je na forumu drzak i odrjesit u stvarnosti povucen i sutljiv?
    Da netko tko na forumu cvrsto stoji iza svojih stavova u stvarnosti se okrece kako vjetar puse?
    Da netko tko svima salje vibre i smajlice u stvarnosti izgara od zavisti i ljubomore?
    Iz mog osobnog iskustva s dva foruma i bloga, definitivno postoji određen broj ljudi koji u virtualnom svijetu stvaraju sebe kakvima bi voljeli biti u stvarnome. Ne mislim da to rade s lošom namjerom i ne mislim da ljudi otvore nick i kažu "ok, ovdje ću biti pametna, velikodušna, mudra i plemenita", nego (čak i kad nisu anonimni i kad znaju da ih određen broj ljudi poznaje u RL) ih ponese mogućnost da od sebe stvore neku novu osobu. Još ako ta osoba dobije virtualno odobravanje ili čak sljedbenike, što ćeš bolje.

Možda se jednostavno radi o tome da ljudi sebe doživljavaju mnogo drugačije nego što ih doživljavaju drugi?!

Da li bi vasi prijatelji, da procitaju vase postove rekli da, to je ona/on?
    Mene su do sad svi prepoznali.

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kakvi su, kako se ljudi ponašaju u svom pravom okruženju. Vidim samo da se u komunikaciji na forumu (Roda je mila majka koliko se na nekim drugima vrijeđa) ispolji toliko zloće da ne možeš vjerovati gdje je ti ljudi kriju inače. Očito je negdje u njima (u nama), samo u RL ne nailaziš tako često da se nekoga izvrijeđa i iscipelari zbog mišljenja, stava, ne postupka, nego samo mišljenja.

Ne doživljavam to često u RL, zašto je to toliko često na webu?
    Pretpostavljam da ljudi gube svijest o tome da ih s druge strane čita prava i živa osoba kao što su i sami. Kao da se obraćaju tipkovnici i ekranu, a ne pravim ljudima. Kod komunikacije u RL gledaš čovjeka u oči i ipak je (većini normalnih i pristojnih ljudi) mnogo teže izvrijeđati sugovornika. Ne kažem da takvih nema, je l'.

Također postoji i mogućnost jednostavnog nesporazuma. Čitanom tekstu ne daje ton autor, nego čitatelj, dakle, mi koji čitamo možda posve fulamo i ton i namjeru i raspoloženje pojedinog posta. Na taj se način i benigna zezancija može protumačiti kao uvreda. Uživo osim samog teksta imaš i ton, izraz lica, gestikulaciju... I teže je fulati značenje.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

,.a biti direktan i izravan po meni nije isto što i vrijeđanje ili potcjenjivanje sugovornika
    Veliki potpis na ovo

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja, jako si lijepo sve ovo napisala. U potpunosti se slazem.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku

Također postoji i mogućnost jednostavnog nesporazuma. Čitanom tekstu ne daje ton autor, nego čitatelj, dakle, mi koji čitamo možda posve fulamo i ton i namjeru i raspoloženje pojedinog posta. Na taj se način i benigna zezancija može protumačiti kao uvreda. Uživo osim samog teksta imaš i ton, izraz lica, gestikulaciju... I teže je fulati značenje.
    Ipak, na ovo se moram osvrnuti, ta mogucnost postoji, ali neke napisane rijeci, uvredljive ili nekulturne, i dalje ostaju takve makar u stvarnosti bile izgovorene uz smjesak i blagim tonom.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pišem sve i svašta ovdje i u RL sve i svašta kažem.
    Sve ovisi o situaciji, temi, trenutnoj inspiraciji ...
    Imam bogatu maštu, više sam pjesnički tip - riječi mogu biti ubojite, ali i ljekovite.

Ma, znaju me ljudi, makar ovdje ne spadam u top fajv na Forumu, al' Ja sam ja, reko' bi Kamov (ne mogu zaspat' bez njega!).
    Npr. mojoj prijateljici se toliko svidio moj nick da je odlučila da, ako rodi djevojčicu, nazvat će ju - Marna.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

"Možda se jednostavno radi o tome da ljudi sebe doživljavaju mnogo drugačije nego što ih doživljavaju drugi?!"
    Sanja, slažem se da je dobro promisliti o ovom.Čitajući ovu temu,upravo mi je to palo na pamet,jesmo li isti u RL i ovdje mogu reći samo oni koji nas poznaju.Ne znam koliko sami sebe možemo objektivno ocijeniti.
    Iako (mimi 25,ispravi me ako griješim) ja nisam stekla dojam da je bit ove teme glumimo li ovdje da smo drugačiji nego u stvarnom životu,već što i kako pišemo i odnosimo se prema drugima.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ipak, na ovo se moram osvrnuti, ta mogucnost postoji, ali neke napisane rijeci, uvredljive ili nekulturne, i dalje ostaju takve makar u stvarnosti bile izgovorene uz smjesak i blagim tonom.
    To je istina, uveda je uvreda, ali bilo je na forumu zezancija koje su neki baš krivo shvatili.

Sad mi pada na pamet, kad je moja starija curka bila bebica, postojao je topic u stilu "hvalisanje našom djecom" i mame bi tu napisale kad je kojoj bebi narastao zubić, kad se okrenula na bok, kad je prohodala... Takve stvari. Naravno, bez ikakve loše namjere. No, u jednom trenutku je došla jedna forumašica (ne sjećam se nicka, nije ni bitno) koja je skroz krivo shvatila ton topica i sve nas optužila da smo hvalisave, bahate, ovakve-onakve. E sad, da je razgovor bio vođen uživo, vjerojatno ne bi došlo do ne sporazuma, ne znam.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne osjećam se anonimno na ovom forumu - znam da većina jasno povezuje moj nick sa mojim stvarnim životom. Ali, to mi odgovara - to sam što jesam, u svom stvarnom životu i na bilo kojoj internetskoj platformi. Internet koristim da budem ono što jesam. Potpuno stojim iza onog što pišem, uz ogradu koju su i drugi već naveli, da se mišljenja mijenjaju. Stalo mi je do iznošenja nekih mojih mišljenja, bez grubosti i pakosti, dijaloški. Neki moji stavovi su apsolutni, ali i u tima volim čuti drugačije mišljenje. Provjetravanje mozga je uvijek dobro došlo. Puno sam naučila na ovom forumu, puno savjeta dobila, neka mišljenja promijenila i stekla prijateljice. Meni dosta, a nadam se da je i moja komunikacija tome pridonijela.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iako (mimi 25,ispravi me ako griješim) ja nisam stekla dojam da je bit ove teme glumimo li ovdje da smo drugačiji nego u stvarnom životu,već što i kako pišemo i odnosimo se prema drugima.
    Ustvari, pitanje je da li bi ono sto i kako pisemo rekli i uzivo nekoj forumasici. Da li se i prema prijateljima / obitelji / poznanicima odnosimo na nacin kako se odnosimo prema drugim forumasicama?
    Ako je odgovor negativan, znaci da na forumu nesto " glumimo".

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da li se i prema prijateljima / obitelji / poznanicima odnosimo na nacin kako se odnosimo prema drugim forumasicama?
    Ne bih rekla da je to gluma.
    Naravno da svojim prijateljicama s kojima se družim više od 30 godina mogu reći i "glupačo" i "ne lupetaj" i slično, a ovdje ne.
    Pa ovdje su većinom nepoznate žene.
    Osim toga, ni forumska komunikacija ne dopušta nepristojnosti.

Ovdje, kada mislim da netko priča gluposti, maknem se.
    Sa prijateljicama tjeram mak na konac.
    I upadamo jedne drugima u riječ.

Ovdje se to ne može.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ustvari, pitanje je da li bi ono sto i kako pisemo rekli i uzivo nekoj forumasici. Da li se i prema prijateljima / obitelji / poznanicima odnosimo na nacin kako se odnosimo prema drugim forumasicama?
    Sve su mi ove skupine različite. Tek poneka forumašica ovdje može mi biti prijateljica i to ako se budemo poznavale još bar pet-šest godina i prođemo sve faze inicijacije (stroga sam), dakle, moj odnos prema njima i nije kao prema prijateljicama nego kao prema poznanicima ili rodbini -onima koji su na forumu dovoljno inteligentni, razumni i kulturni u toleranciji, njima se o obraćam, s njima komuniciram, koliko god je moguće fino, bez blaćenja.

One koje zaslužuju sve moguće kritike, dakle, da su nepopravljive i nema nikakve vajde upuštati se s nerazumnim u raspravu, njima se ni ne obraćam, tu je ignore. Čitam šta pišu, zgražavam se svaki put iznova gledajući u ekran, ali šutim.
    Takvim imam u rodbini, ili šutim u njihovoj nazočnosti ili ih izbjegavam.
    Točno imam na umu jednu forumašicu, ona uleti tu i tamo, pokvari konstruktivnu raspravu, najradije bih joj rekla da se goni s milim bogom jer nije normalna, ali prešutim jer znam takve likove- neće shvatiti ama baš ništa ništa.

Ista sam i u RL, s prijatelijcama sve otvoreno, s tim da mi nije baš svatko prijatelj, s poznanicima i rodbinom kulturno i suzdržano, s ludima nikako.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e, Neno, svaka ti potpisala!

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

baš si ti Neno,jedna zdrava persona,sviđa mi se tvoj stav

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

baš si ti Neno,jedna zdrava persona,sviđa mi se tvoj stav
    Hvala, to su mi i babe u selu govorile, da sam naravna i normalna,
    nadamo se da će tako ostati bar do klimakterija, kad ću početi šiziti i naganjati ljude po tramvaju... .

A kako ćemo ostariti svi, zamisilite samo te naše staračke forume, užas

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nena-jabuka prvotno napisa Vidi poruku

One koje zaslužuju sve moguće kritike, dakle, da su nepopravljive i nema nikakve vajde upuštati se s nerazumnim u raspravu, njima se ni ne obraćam, tu je ignore. čitam šta pišu, zgražavam se svaki put iznova gledajući u ekran, ali šutim.
    Takvim imam u rodbini, ili šutim u njihovoj nazočnosti ili ih izbjegavam.
    Točno imam na umu jednu forumašicu, ona uleti tu i tamo, pokvari konstruktivnu raspravu, najradije bih joj rekla da se goni s milim bogom jer nije normalna, ali prešutim jer znam takve likove- neće shvatiti ama baš ništa ništa.

Ista sam i u rl, s prijatelijcama sve otvoreno, s tim da mi nije baš svatko prijatelj, s poznanicima i rodbinom kulturno i suzdržano, s ludima nikako.
    (nista od napisanog ne odnosi se direktno na tebe samo me je sve skupa inspiriralo...)

godina je 2012.

nema 2 osobe koje ce na isti nacin doziviti i svatiti istu pricu, nema 2 osobe koje bi neki problem rijesile na identican nacin

vaganje ostalih kroz sebe kao apsolutne mjerne jedinice za zdravo razmisljanje i jedino ipravno postojanje je neobicna disciplina

takvo se funkcioniranje u zivoti moze preokrenuti u hrpu problema i za onog koji tako zivi a i za ljude koju su oko njega. kod dijela ekipe to ide u takve krajnosti da cak odredjuju ljudima oko seba na koj nacin da ciste, eventualno pospremaju ili kuhaju. diktiranje ljudima oko sebe, kako se ponasati, kako se oblaciti i kako odgajati djecu....

kultura komuniciranja i pregovaranja, koliko ljudi uopce nije svjesno sebe i kakav dojam stvarno ostavlja na druge. u pravilu se ono kako mi dozivljavamo sami sebe jako razlikuje od onog kako nas dozivljavaju drugi

koliko vas je uopce svjesno svoje socijalne i emocionalne inteligencije i koja je u biti mjerna jedinica da se necija rijec i misljenje procjeni kao ispravna ili pametnija?

za razliku od tebe od gluposti se micem, ne zgrazam se. ljudska je glupost i ogranicenost beskrajna, goli je gubitak vremena meditirati nad gluposcu. mozes jedino osvjestiti sebe, mijenjati sebe i uciti. i nadati se da te usput nece nagaziti neko sa svojom gluposcu.

pomagati nekom tko vrti svoj mrak je bacanje vremena i energije

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

e, Neno, svaka ti potpisala!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

koliko vas je uopce svjesno svoje socijalne i emocionalne inteligencije i koja je u biti mjerna jedinica da se necija rijec i misljenje procjeni kao ispravna ili pametnija?
    Ovu temu sam zamislila kao razgovor o pristojnosti forum vs RL
    O tome koliko je necije misljenje ispravno ili pametno se ionako raspravlja na skoro svim drugim temama.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    . u pravilu se ono kako mi dozivljavamo sami sebe jako razlikuje od onog kako nas dozivljavaju drugi
    Ne mislim da bi to bilo pravilo, ali zanimljiva hipoteza.
    Dozivljavaju li nas drugi jednako kao i mi sami sebe?

( idem sad nauciti staviti vise citata u jedan post )

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ko je Nenina misteriozna forumasica???? Ko?? Ko?
    I nemojte mi reci da samo mene zanima :baba:
    Moj pocetak forumskog zivota je poceo upravo na Rodi, bila sam totalna djevica pa sam se svim srcem dala u pisanje :D
    Naravno da mi se to vrlo brzo obilo o glavu kako se veli, muz me preko nekoliko puta molio da mu ne spominjem mater :D
    Sad sam starija, iskusnija i pazim sto pisem
    Sto ne znaci da lazem, samo pazim s kim cu i o cemu cu..

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

.
    Meni bliskim ljudima bi, skroz sam otvorena i govorim ono što mislim. Poznanicima ili nekakvoj forumašici koju bi eventualno upoznala ne, ne bi bila ono što jesam jer mi treba određeno vrijeme da se opustim i otvorim pred ljudima. Znači, razlika između života i foruma je to što tu nemam onu početnu barijeru koja postoji kad nekoga tek upoznaš. Tu sam direktna prema svima, što bi značilo da mi je atmosfera intimnija, bliskija..teme su nam zajedničke..a zaboli me što neki poznanici misle o nečemu niti će me dirati išta što kažu. Ne glumim nigdi, ni vamo ni tamo.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jučer sam sje sjetila, zna li itko di je MGrubi? Nema je već duže vremena?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    -onima koji su na forumu dovoljno inteligentni, razumni i kulturni u toleranciji, njima se obraćam,

.
    htjedoh reći, u komunikaciji, ne toleranciji, no pobježe mi ta već preofucana riječ,

disciplina, nije ono previše teško pogoditi, možda ljudi imaju različite simpatije na forumu (to sigurno), neke više cijene, neke više vole,
    i nešto možda manje simpatičnijih, ali da sad treba izdvojiti baš one "nemoguće", što bi narod rekao "rogate" s kojima se "ne valja bosti", većina bi se sjetila istih likova.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne mislim da bi to bilo pravilo, ali zanimljiva hipoteza.
    Dozivljavaju li nas drugi jednako kao i mi sami sebe?

( idem sad nauciti staviti vise citata u jedan post )
    Kad naučiš javi i meni na pp, meni to ne uspijeva.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    Moj pocetak forumskog zivota je poceo upravo na Rodi, bila sam totalna djevica pa sam se svim srcem dala u pisanje :D
    Naravno da mi se to vrlo brzo obilo o glavu kako se veli, muz me preko nekoliko puta molio da mu ne spominjem mater :D

sva sreća da je tona toga starog izbrisana

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije izbrisano, sve je negdje u bespućima...npr. iz 2007...
    http://forum.roda.hr/threads/17582-%...roko-povijanje

Tko traži, taj i nađe...

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    Ko je Nenina misteriozna forumasica???? Ko?? Ko?
    I nemojte mi reci da samo mene zanima :baba:
    disciplina, nisi jedina i ja sam znatiželjna, a inače u RL nisam, he, he (smajlić drži figu).
    Čekam da Nena imenuje ili barem da osnovni opis karakteristika.

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije izbrisano, sve je negdje u bespućima...npr. iz 2007...
    http://forum.roda.hr/threads/17582-%...roko-povijanje

Tko traži, taj i nađe...
    Uf... Vec sam se zabrinula sta sam o svekrvi pisala na sirokom povijanju

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tash da, srecom! al nekad mi bas bude zao kaj Nemam to negdje sacuvano da placem od smijeha :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    disciplina, nisi jedina i ja sam znatiželjna, a inače u RL nisam, he, he (smajlić drži figu).
    Čekam da Nena imenuje ili barem da osnovni opis karakteristika.
    Već sam dala opis : "ne valja se s rogatim bosti" (ako i sam nemaš rogove).
    Svatko ima svoje favorite, ali većina će detektirati iste, ne treba neka psihoanaliza da se dokuči kad netko unese raspašoj na temu, bilo koju.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne bih rekla da je to gluma.
    Naravno da svojim prijateljicama s kojima se družim više od 30 godina mogu reći i "glupačo" i "ne lupetaj" i slično, a ovdje ne.
    Pa ovdje su većinom nepoznate žene.
    Osim toga, ni forumska komunikacija ne dopušta nepristojnosti.

Ovdje, kada mislim da netko priča gluposti, maknem se.
    Sa prijateljicama tjeram mak na konac.
    I upadamo jedne drugima u riječ.

Ovdje se to ne može.
    Nije gluma ponašati se primjereno određenom kontekstu.

Moj je dojam često suprotan od ovog što ti pišeš, Apricot, to jest da bi komunikacija u stvarnom životu u mnogim slučajevima bila daleko pristojnija i obazrivija nego ovdje. Ovdje se katkada gubi svijest o tome da iza nicka stoje osobe sa svojim stvarnim životima prema kojima bismo se trebali odnositi pristojno i s dužnim poštovanjem i onda kad nam se mišljenja razilaze.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam gdje je Mgrubi, puno forumašica tu više ne piše,
    neke mi nedostaju, a neke baš i ne.

Srećom po mene KSO je izbrisan, tamo sam najviše pisala.
    Zapravo, jel skroz izbrisan, ono baš pokojan,
    ili bi mogao uskrsnuti?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A što je KSO?Klub samozatajnih osvetnica?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

KSO - Kamo s ovime

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj, Mgrubi, skroz sam zaboravila na nju

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nadam se da ju nisu pojeli kolaci s tamne strane

ja bi potpisala apri s tim da bi naglasak stavila na situaciju odnosno okruzenje.
    ako je interna ekipa bez beda bi se castile kako se inace iz milja castimo, no ako je ta ekipa u nekoj prosirenoj strukturi, kontrolirala bi se. na forumu bi se suzdrzavala. cak bi pazila kako se obracam jer bi razmisljala o tome da ne zna 178937 forumasa da smo si dobre ko dva prsta na ruci pa si mozemo sve i svasta reci.
    to mi nekad bude bed. ubija mi gust

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku
    nisam se sa svim svojim stavovima (o cemu bilo) rodila, stjecala sam ih odrastanjem, tako da su vrlo podlozni mijenjanju. cesto i vrlo radikalnom. ne smatram da je to lose, odlucila sam gledati na to kao na razvoj i napredak.

kad pisem (ili pricam) cinim to iskreno i bez potrebe da "friziram" ili krijem ista. naravno da ne pisem sve, nije me jos nitko bas sve ni upitao

ps. a i bolje me ne pitati bas sve, jako sam sklona sa svakom pricom krenuti "od kulena bana"
    ovo kao da sam ja napisala pa potpisujem

ma meni je super zbog svih ljudi na ovom forumu jer sam puno naučila, ne samo tih nekih tehničkih stvari nego razmišljati iz drugog kuta
    kad se sjetim onog vjeronauka u vrtićima gdje mi nikak onije bilo jasno zašto bi ateistima smetao vjeronauk u vrtićima dok jedna forumašica nije pitala bi li vjerniku smetalo da netko njegovom djetetu govori kako nema Boga
    e tu sam se zamislila

ili ona priča o Spinozi i o onoj djevojčici neuobičajenog imena, sad me je stid što sam se rugala, baš glupo i nezrelo

nekada mi bude i žao što previše zagrizem i previše se dam u priču, kao nedavno na temi Vrednovanje života, zapravo sam ispala budala koja si je uopće dopustila toliko živciranje
    ali dobro, čovjek se uči dok je živ
    i super mi je ona Pavlova:
    Kad bijah nejače, govorah kao nejače, mišljah kao nejače,
    rasuđivah kao nejače. A kad postadoh zreo čovjek, odbacih ono nejačko.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da, slažem se
    recimo, mene uvijek iznenadi taj grubi ton nekih forumašica, pitam se, bi li se tako ponašali i u stvarnom životu
    i ja nekada zabrazdim, nekada stvarno pretjeram (ok, nikada nikoga ne nazovem zatucanom seljačinom, ali napišem svašta) dok u stvarnom životu ne bih išla tako daleko
    posvađat ću se ja, ali ako vidim da je nekome bed, da ne grize kao ja, da se rastužio, stanem, ispričam se i idemo dalje
    ovdje toga nema
    recimo, s bratom i sestrama se mogu na mrtvo ime posvađati (banalne teme, uvijek sve završimo smijehom, nema gorčine) dok sa sveki ne mogu, rekla bih joj svašta i krenem i možda i povrijedim, ali kad se ona zaceni, kad krene suza u oko, stanem, ispričam se jer mi stvarno bude žao i opet sve završimo smijehom
    toga ovdje nema
    što kažeš, rekao si i tako ostaje
    možda se drugi ne opterećuju time, ali ja stvarno zam vrtiti u glavi što je tko na forumu rekao, kako je to napisano, je li me zaboljelo, nije
    i naravno, ne dira me svačije mišljenje
    kad mi MOndu kaže da sam zatucana seljačina, boli me dupe, da mi je to rekla ne znam, Pikula, Nena Jabuka ili Cvijeta ili još nekoliko njih, bilo bi mi bed
    samo, one takvo šta nikada ne bi rekle (o tome što misle, ne ulazim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •