Od svibnja Vedran dobiva po 20 kuna tjedno (subotom ujutro) i 100 kuna mjesecno (1. u mejsecu) - tako je raspodijeljeno da ne bi sve odmah spiskao.
S tim novcem raspolaze u potpunosti, jedino ej ogranicenje da ne smije kupovati igracke tipa oruzje (tenkovi, puske itd), sve drugo moze: slatkise, knjige, igracke ...
Naravno, u pocetku je sve htio spiskati isti dan (i sad se to dogadja cesce), no pocinje prevladavati razum jer vidi da novac zaista redovno dobiva. Tu i tamo je cak pozelio netso ustedjeti za vece igracke.

Nema posudjivanja novca unaprijed i tu smo cvrsti. Bake i djed tu i tamo gurnu koju kovanicu u saku i to toleriramo, no vece sume novca koje dobiej npr. za rodjendan mi uzmemo (ne svidja nam se to poklanjanje novca ...).
Kad svi idemo van ili smo an izletu tad mi placamo sladoled i slicno, a naravno da i mi kupimo nekad neku igracku i knjige, no tad je to potpuno po nasem izboru.

Mislim da je taj uvod u baratanje novcem vec dobro savladao, dobro racuna cijene, ima generalni odnos o vrijednostima robe, mislim da nam je ovo bio dobar potez.