Ja bi to sve skupa - i vodu i grudu strpala u mikrovalnu, pa šta bude. Ne znam zašto imam osjećaj da bi toplina pomogla (i za maslo i "maslo")
Ili možda malo na pari... nemam pojma, ne slušaj me, najvjerojatnije lupetam
Ja bi to sve skupa - i vodu i grudu strpala u mikrovalnu, pa šta bude. Ne znam zašto imam osjećaj da bi toplina pomogla (i za maslo i "maslo")
Ili možda malo na pari... nemam pojma, ne slušaj me, najvjerojatnije lupetam
Mislile smo isto...To je vise bilo da vidim sto ce se dogodit kad sam se vec ispeglala sa sitom...
Na pari sam prvo rastopila masnu grudu,super se spojilo i polako pocela dodavat "vodu" stalno mijesajuci....u startu je cak izgledalo obecavajuce ali na finalu sam dobila vodicu sa po vrhu kao zelatinastom sluzavom smjesom....MM rekao da izgleda ko rigotina...
Onda je to lijepo sve odletilo u wc i napravila sam novu kremu od cokoladnog pudinga...
Da,Marta sad znam za iduci put...vjerojatno necu htjet vise pravit kreme sa vrhnjem,to mi se cini najsigurnije...