Molim vas, pomozite da riješim groznu nedoumicu... Jane Exo ili Recaro Young Expert Isofix ili RÖMER Safefix plus TT (Isofix). Razmišljam da pogledamo i KIDDY Energy Pro, međutim, ne znam kako ta autosjedalica funkcionira kad se djeca hoće igrati s igračkama... čini mi se da to dosta prostora blokira u ravnini prsa... ili mi se čini? Nemam gdje to pogledati, nitko od mojih nema tu autosjedalicu... Na sreću, imamo ISOfix i pronašla sam kuku u prtljažniku sa stražnje strane sjedala.

Čitala sam Adacove ocjene. Čitam forume, ali nekako se ne mogu odlučiti... iskreno, nemam toliko vremena proučavati zbog obaveza oko djeteta, ali opsjednuta sam s autosjedalicom i htjela bih kupiti čim bolje što se može na našem tržištu. Važno mi je da može ići što više u ležeći položaj jer često putujemo. I voljela bi da ima što veće vidno polje iz sjedalice prema van...

Usput, da li ovaj Romer ima da je godina proizvodnje 2010.? Gdje se taj podatak može vidjeti na autosjedalici? Danas sam baš gledala, ali nisam skužila, a trgovkinja je nešto bzvz pričala pa sam odustala od inzistiranja da mi nađe točno...

I još nešto, pliz... ako bih kupili u SLO, što nemam običaj pa stvarno ne znam, dakle, na iznos od 380 eura, koliko košta ova Romerica, dobili bi nazad oko 50-ak eura? I, koliko sam shvatila čitajući druge postove, moram posebno naručiti one kaiševe za tu TT kuku u prtljažniku? Suprug bi u tom slučaju išao sam, prešvercao i onda neki drugi put pokupio merver...

Hvala svima koji imaju strpljenja i volje pomoći i, vjerujem, neke stvari ponovo pisati... voljela bih da mogu više čitati, ali kronično sam u gubitku s vremenom.