zdravo
Mozda pisem malo kasno ali eto nova sam na forumu pa sam nasla ovu temu.. pre godinu ipo laparaskopski i histeroskopski mi je otkrivena anomalija materice "unicorne uterus" laparaskopiju sam napravila zbog dva missed abortion( u ranim nedeljama 8 ) pa otisla na laparo gde je ustanovljeni ista ko i tvoja dijagnoza receno mi je da ce biti jos vakvih gubitka trudnoce dok se matreica ne rasiri dovoljno . nakon toga posle te laparakopije jos dve trudnoce koje su neuspesne medjutim moj dok nije imao iskustva sa mojom matericom pa smo isli samo sa terapijom utragestan i aspirin e sada idem kod jednog drugog sto ima iskustva sa visokorizicnim trudnocama i fakt je da ce biti dosta tesko reko mi je da je to velika borba da se odrzi trudnocA medjutim idemo kaze sanajacom terapijom sada momentalno mi je dao nekoliko meseci da pijem jedne tablete koje sadrze viske doze folne kiseline b12 i b6 kao pripremu za trudnocu pa kada ostanem u drugom stanju icicemo sa jos nekom jacom terapijom tako mi je reko pa uskoro pocinjem da pijem te tablete i sam doktor mi je reko da je svaka zena razlicita kad je rec o vakvoj materici kod neke dodje kod neke ne do cilja pa sada kakva nam sreca men zanim kakav je taj niskomolekularni heparin kako on utice na jednorogu matericu do sada mi nisu pomenuli za takvo nesto (pisem i z Makedonije). inace sam ja citla na netu da ovakava materica pravi najvise problema u kanijoj trudnoci u drugo trimesecje a kod mene plod gine i ostaje tako znaci nikad nisma prkrvarila jednostavno plod izumre i nekako se to kod mene desava mnogo rano dve trudnoceu sestoj jedna u sedmoj i jedna u 9 toj nedelji .ali sta je tu je nedamo se boricu se do kraja inac