Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Jednoroga maternica anomalije maternice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sad ponovo pokusajemo za drugo dijete spontani prosle godine...
    Ove godine carski visoki pobacaj...
    Znaci ...jednoroga ...moze postat majka...
    Cetri trudnoce....
    Visoko rizicne...
    Jedan dijete...
    Puno borbre
    Ali sigurno mi sa manjom maternicom imamo vece srce...pozdrav

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno Jednoroga maternica

Pozdrav i ja sam upravo dobila dijagnozu jednoroge maternice i molim sve da se ukljuce sa savjetima..ja sam u Petrovoj imam 40 godina i evo nakon dugo godina saznala sam sto je moj uzrok..nisam do sada imala niti priliku da ostanem trudna iako sam imala mpo u vuk vrhovec prije godinu dana naravo neuspjesnu jer nisu napravili ovako detaljan pregled...moram jos napraviti preglede bubrega ...koliko ste vi trudnice jednoroge imale godina? ..pomagajteeee

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Pozdrav Primorka79,
    ovdje jos jedna jednoroga 40 godisnjakinja.
    Prvo sam prosle godine slucajno saznala za nepotpuno razvijen desni bubreg kad sam bila na ultrazvuku abdomena zbog problema sa zeludcem.
    U međuvremenu vec godinu i pol pokusavamo ostvarit trudnocu pa sam prosla vec i HSG i neuspjesnu terapiju letrozolom, a nakon toga i laparoskopiju i histeroskopiju kojima mi je utvrđeno da mi je reproduktivni sustav s desne strane nepotpuno razvijen te da imam i samo s lijeve strane razvijenu tj. jednorogu maternicu.
    Zivimo u inozemstvu te tu prolazim sve pretrage i terapije. Od iduceg mjeseca pa naredna tri mjeseca sam na hormonalnim injekcijama koje moram sama sebi davat u trbuh, a ukoliko terapija ne uspije onda cemo na jesen svakako pokusat s IVF-om.
    Uglavnom, doktori su tu jako optimisticni po pitanju tog stanja i ohrabruju me da imam velike sanse zatrudnit i do kraja bez problema iznijet trudnocu...i bez obzira na moje godine i bez obzira na to sto bi mi to bila tek prva trudnoca. Tako da smo i ja i moj muz isto optimisticni i vjerujemo da cemo uskoro i mi napokon postat roditelji.
    Zato i Vama savjetujem cim manje panike i stresa jer nista nije nemoguce! Samo hrabro i nadam se da cete ubrzo ostvarit svoj san!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •