Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Razmjena sitnisa bez provizije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja gledam i ne vjerujem
    Pa kovanice su trazena roba. Da mi se nadje vrecica s kovanicama izbrojala bih po 100 kn i parkirala u Vrbiku. U vocari, mljekari, mesnici, pekarni stalno kukaju da nemaju, a trgovkinje cirkuliraju jedna do druge i prebacuju iz supljeg u prazno kovanice. Vocarna bi, ako nema guzvu primila i vise od 100 jer oni nemaju POS.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja gledam i ne vjerujem
    Pa kovanice su trazena roba. Da mi se nadje vrecica s kovanicama izbrojala bih po 100 kn i parkirala u Vrbiku. U vocari, mljekari, mesnici, pekarni stalno kukaju da nemaju, a trgovkinje cirkuliraju jedna do druge i prebacuju iz supljeg u prazno kovanice. Vocarna bi, ako nema guzvu primila i vise od 100 jer oni nemaju POS.
    mozda da za kune
    ali za lipe .... nemam takvo iskustvo
    par puta sam izbrojala 10 kuna u lipama, pa kupila novine na kiosku, nisu odbili, ali je pogled bio - o neeee, opet ova sa sitnisem

ja pricam o velikoj kolicini kovanica, koja se nakupi u par mjeseci, i to su vecinom lipe

za rjesiti ih se odjednom, idealno mi je da ubacim u automat, a on mi polozi na racun
    druga opcija je otici u banku, a to mi je tlaka

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je prva i osnovna stvar da kad se skupi hrpa kovanica meni se to ne da brojati. Ja se kovanica rješavam tako da ih ponesem u Konzum koji ima samouslužnu blagajnu (znam da ima veliki na okretištu Črnomerec, onaj u Centru Kaptol, bivši Mercator na križanju Zagrebačke i Zagrebačke isto, a mislim i onaj na Vukovarskoj) i lijepo platim račun tako da uspem kovanice u pretinac, automat ih fino izbroji i onda nadoplatim ako/ koliko treba.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je prva i osnovna stvar da kad se skupi hrpa kovanica meni se to ne da brojati. Ja se kovanica rješavam tako da ih ponesem u Konzum koji ima samouslužnu blagajnu (znam da ima veliki na okretištu Črnomerec, onaj u Centru Kaptol, bivši Mercator na križanju Zagrebačke i Zagrebačke isto, a mislim i onaj na Vukovarskoj) i lijepo platim račun tako da uspem kovanice u pretinac, automat ih fino izbroji i onda nadoplatim ako/ koliko treba.
    To znam i ja napraviti kad mi se nakupi u novčaniku.
    Ali ovo su tri staklenke, one velike pune "željeza" i teško je to, a ja bih to trebala tegliti u torbi u grad. U busu ili tramvaju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Špansko i prečko nema kobinomat u zg

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da u riječkoj poslovnici ZABe brojač kovanica ne radi. A i kad je radio nije radio kako treba.
    Svako malo je izbacivao ubačene kovanice da ih ne pozna pa sam morala ponovno ubacivati.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zagrebačka banka:

ZAGREB Miramarska 23 Zagrebačka banka 0 - 24

ZAGREB Trg bana J. Jelačića 10 Zagrebačka banka 0 - 24

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke