-
Hvala Petrlin, stvarno si riznica raznovrsnih informacija, neke tvoje postove sa drugih tema sam si bila spremala u malu arhivu.
Mi smo zadnjih dana napokon savladali brojanje do 5, prije nam je falio 4 uredno, i to nam je prvi napredak u vezi brojeva u ovih 8 mjeseci. Pitala sam logopedicu za brojeve, rekla je da će na idućem susretu vidjeti malo to s brojevima. Javila sam se udruzi Naša djeca u zadru i oni su mi dali kontakt od Udruge djece s Downom, oni imaju dobrih materijala za matematiku i naći ću se s jednom mamom koja je aktivna u udruzi da me malo uputi kako raditi matematiku s malim.
Raduje me što smo napredovali dosta u grafomotorici, to j i logopedica danas primjetila, on se sprijateljio s olovkom i rado boja i radi neke zadatke, jedino ne voli crtati, prazan papir mu nije drag, više voli kad je neki zadatak tipa spoji, oboji, precrtaj. Nabavili smo radnu knjigu Predvježbe pisanja pa rješavamo zadatke i uspud i brojimo točkice, likove i sl.
Veliki je problem njegova pažnja, kad mu je nešto teško lako odluta, teško je i procjeniti koliko zna i može jer to jako varira od trenutka do trenutka što je povezano s poremećajem pažnje.
Ono što je najvažnije je da on jako voli kad se s njim radi i uglavnom rado uči a to je najvažnije. Iako mu teško ide brojanje i brojevi čak je sam počeo govoriti, "vidi mama, idem sad ovo pobrojati".
Sigurno ćemo dobiti odgodu škole pa mislim da ćemo u ovih godinu i pol uspjeti puno toga napraviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma