-
Ne pada mi na pamet piti ništa od lijekova, ne brini. Nisam nikada za lijekove ako nije stvarno nužno. Pokušamo uvijek prirodno.
Za sada je o.k. nije više bolno na dodir, osjećam da su kanalići još puni, ali ne boli više tako kao do sada.
Žuta, pa prekinuli smo postepeno, ovog ljeta je bilo samo prije spavanja i noću, dakle, do 5 puta unutar 24 h. Od 1.9. je krenila u jaslice, otišlo jutarnje dojenje i prije spavanja dnevnog. Pred kraj 9 mjeseca je bilo samo prije noćnog spavanja i noću. Od početka 10. mjeseca je i noćno uspavljivanje išlo bez dojenja jer je u vrtiću naučila zaspati sama. I ostalo samo noću. Ali nije joj bilo dovoljno mlijeka jer se smanjila proizvodnja dosta, pa mi je par noći visila na sisi i plakala pola noći. Jedno jutro sam u 4 poludila i ugrijala joj mlijeka na bocu. Zaspala ko zaklana. Tada sam odlučila da neću više dojiti, nisam mogla hodat kao zombij jer pola noći mala plače. A u proteklih 13 mjeseci nikad to nije radila. I sad smo na jednoj bočici mlijeka noću jer mi se još budi i traži.
I ne trebate govoriti da joj skinem i tu jednu bocu jer joj ne treba boca. Treba, smiri se nakon nje i spava do jutra. I imala je prije 2 tjedna na sistematskom 7910 g s 13 i pol mjeseci. Dakle, neću je pustiti noć gladnu, da i ovo malo zalih amsti što ima troši.
Sorry na duljini, nekad se treba puno da se kaže malo......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma