Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 106 od 106

Tema: Temperatura tjedan dana???

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mi 5 dana temperature preko 39. Po krvnoj slici viroza: CRP=16, SE=15, leukociti=5,6
    Morali smo kombinirati ibuprofen i lupocet svaka 2h, a bome je temp rasla pod lupocetom samo.
    Kašlje sve više.

Jaoooooo

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

6.dan do 38.8, 7.dan do 38.5; 8. dan normalna. Najvise je temp rasla popodne,od 15 do 20h.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I eto komplikacija,upala uha i bronhitis,klavocin do daljnjeg

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

N je prije dva tjedna imala najvjerojatnije gripu (odgovarajući simptomi), koja je trajala 7 dana i dva dana je bilo ok. Prošlu subotu navečer temperatura joj porasla na 37.6 i otada do danas (6. dan u kontinuitetu) samo napreduje prema gore. Prvo je imala par dana max do 38.3 i lako se obarala, onda se nekako ustalila oko 38,5, jučer 39 koji je jedva išta pao i danas već od jutra 39. Bili smo tri puta kod naše pedijatrice i sinoć i Klaićevoj. Nalazi krvi u redu, leukociti u granicama, CRP 10, pluća ok (iako kašlje i puna je šlajma). Pedijatrica je vidjela upalu uha, dobila je Cefixim koji pije već 3 dana, ali ništa na bolje ne ide (vjerojatno jer je viroza). Da li ta temp. može biti reakcija na Cefixim?
    Temp joj skidem čepićima Ereralgana. Ibuprofen joj ne mogu dati jer ga svaki put povrati, probala sam s više sirupa.

Što se tiče općeg stanja - ne mogu reći da je baš loše, ali nervozna je, slabije jede, neće dolje s ruku, stenje i izgleda izmučeno.

Ja više stvarno ne znam kamo bi i kako bi. Ima li netko slično iskustvo?
    Posljednje uređivanje od Vivica : 22.02.2013. at 13:15

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mo je imala 7 dana gripu s temp preko 39, onda je par dana bila čista, osim zelenih šmrklji pa se počela žaliti na uho. Doktorica rekla blaga upala i dala kapi i antibiotik ako joj opet skoči temperatura i bude se žalila.
    Srećomm, prošlo je samo s kapima, nismo ni uzeli antibiotik.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene ne muči toliko ni visina temp mi trajanje jer znam da toga ima, ali muči me to što je svaki dan sve veća, sve se teže skida i ona je sve izmorenija. Brine me taj pogoršavajući trend. A nalazi (radili ih sinoć) su ok.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •