Bili smo dva puta na slušanju, zvali dr....., vadili krv i sve je bilo u redu, još čekamo nalaze briseva koje smo ponavljali prije Sumameda.
Čitala sam ovdje da unatoč tome može biti vidljiva upala na slikanju,
ali doktor me treba uputiti na slikanje, teško je meni samoj tražiti to, a recimo da na kraju nije bilo potrebe.
Takvu odluku očekujem od doktora koliko god mene zanimala, a on se rađe odlučio na sumamed.
Znači treba proči samo od sebe kažeš, odlučila sam da cijeli sljedeći tjedan ostaje doma i dižemo imunitet! (a već smo cijeli ovaj mjesec doma!!)
Uglavnom, bila sam kod ljekarnika ispričala o suhom kašlju i rekla mi žena da odmah prestanem Fluimukan davati jer
ona ne kašlje produktivno već ju on dodatno iritira na kašalj, a ona nema što iskašljati.
Dala sam joj sirup za umirenje i pije puuno čajeva, stanje se preokrenulo preko noći.
Sad još kašlja, ali puuno rijeđe i lakše podnosi, unormalilo se i zahvalna sam teti u ljekarni na pomoći!!
Ona cijeli život nije popila toliko antibiotika koliko je samo ove godine, uh ovo sve što nam se ovdje svima događa je strašno.