-
LOGEST PILULE
ako je itko koristio pilule logest neka mi napiše svoja iskustva s njima
jer ja sam ih pila oko 18mj i sve je bilo uredu prvih 5-6mj nikakve promjene ni apetita,ni kože,stvarno ništa
ali onda mi se pocelo dogadati nešo jako cudno
naime nikada u životu nisam imala glavobolje, a doktorica mi je rekla da bi mogla imat nekakve glavobolje kroz prvih 3mj od pilula i ako budu jake da onda moram prestat piti,
sa mnom je sve bilo uredu 5-6mj i tada su pocele te glavobolje, one nisu bile redovite i dogodile su se nekih 4-5 puta od kada sam pocela piti pilule,
sve bi pocelo tako da bi mi se malo pocelo vrtiti kao da mi je pao tlak,onda bi mi odjednom pceli trnuti prst desne ruka pa cijela ruka i sve preko lica..onda bi stalo i pukla bi me takva glavobolja da bi povratila od boli..a jedino sta bi mi pomoglo protv boli bili su čepići Voltarena, jer se uzimaju analno pa ih ne bi povratila..
nakon sta mi se to dogodilo dva puta, iducih par puta sam uzela voltaren cim bi osjetila da mi pocnu trnut prsti i bilo bi sve ok.
Tenutno vise ne uzimam te pilule, od kada mi je neurolog preporucio da ih ne pijem, i poslao me na EEG, CT itd..jos nisam dosla na red da sve to obavim, ali od kad ne pijem logest nisam imala nikakve glaobolje niti slicne simptome..
užasno se bojim CT-a jer neurolog kaze da su mi malo loši nalazi EEG-a (koji je napravljen kada sam jos pila pilule) jer je pokazao da imam ta migrezna žarišta, što su mogle ali i nisu morale uzrokovat pilule..
Uglavnom, od kada ne pijem pilule sve je super, ali imam 20 god i ne planiram jos dugo vremena imat djecu,imam stalnog decka vec duze, i bojim se da se ne zeznemo, koliko god se štitili i pazili, nikad ne znaš..
Razmisljam da opet pocnem piti neke pilule, nakon ove pauze od 6-8mj,
s tim da cu otici prvo na taj CT da vidim jel mi sa glavom sve ok ili su to bile pilule..
Svi koji su imali ikakvo slicno iskustvo ili sa ovim pilulama, bila bi jako zahvalna da napisu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma