-
Što s pretvrdim pekmezom od šljiva?
Dakle, sveki za moju dušu išla peći pekmez od šljiva i kako god, završilo tako da ga iz teglice niti žlicom ne možeš vani izvući. A meni ga žao baciti, gledamo se od jeseni on i ja tužno pa mi trebaju ideje što s time napraviti, ima li kakve šanse da bi se to moglo smekšati, "razrijediti" nečim ili nešto slično da se ne baca?
-
Vodom. Tako se nekad pekmez radio, skroz tvrd i onda bi se zagrijao s vodom. Iz tegle ga izrežeš i onda u malo vruce vode, pa dodajes koliko treba.
A taj koji imas je saaaaavršen za buhtle, jer nece iscuriti.
-
-
Nece, samo trebas razmutiti, ali ne sav pekmez nego ono sto mislis upotrijebiti.
-
Aha, znači što se razrijedi mora se pojesti odmah? Ne može se recimo razrijediti u neku manju teglicu pa trošiti tjedan-dva?
-
Glasam za buhtle. Ti tvrdi su stvarno najbolji za buhtle!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma