Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: logoped, centar zg - preporuke tražim

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno logoped, centar zg - preporuke tražim

odlučila sam malog odvesti logopedu. ima 4,5 godine i ne izgovara č,ž,š. može ih izreći, kad to tražim od njega, ali se muči. u govoru apsolutno ignorira kvačice. dodatno, stalno je promukao, mislim da glasnice koristi na krivi način (baš sam to stručno rekla, ali valjda shvaćate o čemu govorim).
    i sad me muče tehnikalije: ok, uzmem uputnicu od pedijatra za logopeda, i kuda onda? živim u centru zagreba. može neka preporuka?
    Posljednje uređivanje od Roza : 11.02.2012. at 15:13

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anybody?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja ti nemam preporuku za logopeda ali kako BC ide logopedu onda ti mogu reci:
    buduci da je tarzan kao i Balerina logopedica od BC je rekla da to sto ne izgovaraju kvacice nije problem. da ona ne bi radila dijagonostiku balerini prije njene 5. godine. no ona ju vidi bar jednom tjedno.
    sto se tice nacina govora, to je bitno da se promijeni, jer sad dok su mladji i nije tako veliki problem, ali kasnije se stvaraju oziljci i zuljevi na glasnicama. pa je bitno da se taj nacin govora, ako se moze, promijeni. BC je bio i kod fonijatra na preporuku logopeda, koji isto tvrdi.
    no o tome ako ti bude trebalo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Naša je preporuka Nataša Šunić, prof.logoped. Privatna logopedska ordinacija "Logoped" Belostenčeva 3, Zagreb.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

u Kamaufovoj ima jedan kome idu masovno djeca koju znamo, većinom i kvarta
    pogledat ću kako se zove pa ti javim

ot a mogli bismo se onda i malo podružiti

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

maxi, taj se zove Logos kalos, kamaufova 10. mi smo isli tamo s f. kod prof. franolic i bilo nam je super. samo privatno, znas kak je, skupo (meni)

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj D ima takodjer problem s slovima s kvacicama. Najbolja mi je dijagnostika u suvagu, ne ceka se dugo i u slucaju potrebe za fonijatrom, dobiti ces dobru preporuku kuda ici dalje. Mi idemo u njihov podrucni kabinet na vjezbe, cekali smo oko 7 mj na pocetak. S obzirom da smo krenuli na obradu oko cetvrtog rodjendana, nismo u nekom zaostatku. Ja sam zadovoljna s logopedicom.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

uopce ne bi razmisljala gdje, nego se vec danas telefonski narucila u suvag.
    ako je netko strucan, onda su to oni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •