I nas stan ce gledati na to isto igraliste! :Dtanja_b prvotno napisa
Samo sto ga mi nismo kupili :zacrven: nego dobili od mojih
I nas stan ce gledati na to isto igraliste! :Dtanja_b prvotno napisa
Samo sto ga mi nismo kupili :zacrven: nego dobili od mojih
To se i meni sviđa i zato bih najradije zauvijek ostala u ovoj zgradi gdje smo sad.anki prvotno napisa
A parkić ima da bude gotov do proljeća, pa neće ga valjda raditi 6 godinaInače, mi smo znali da je parkić u planu još kad smo kupovali stan, rekli su nam bivši stanari, ali plan nikako da dođe do izvršenja... sve do sad. I jako me to veseli, jer je ono parkiralište bilo grozota - blatna kaljuža po kojoj je parkirao svatko tko se sjetio doći na plac.
Mi smo naš stan kupili nakon što sam (ja sam, a njemu se nije dalo izuzev jednom) pregledala nešto više od desetak stanova. Ja sam stanove eliminirala već kroz telefonski razgovor. Otprilike imala sam neku (ne)jasnu sliku što bismo željeli. S obzirom da sam dijete građevinarca, radila sa građevinarcima, buraz mi je građevinarac, šogi arhitektica, stan je mogao ići i u kompletnu adaptaciju.
U Oglasniku sam ugledala oglas za (naš) stan u Centru i nevjerovatno nisku cijenu. Prvo nisam htjela nazvati jer sam bila uvjerena da se radi o još jednoj tiskarskoj greški. No, ipak jesam. Cijena je bila ta. I još smo je spustili..Stan je izgledao grozno, imao je 12 vrata. Sada skup sa ulaznim ima 4.
Izgleda super. I nema roletni. Mi smo ljubitelji svijetla.
No sada ga moramo prodati. Fali nam još jedna soba (ili za još jednog potomka ili kao radna)...ako je netko zainteresiran...![]()
Zaboravih reći, mi smo stan tražili 2 godine. Intenzivno. Ali nisam intenzivno hodala po inim stanovima.
Ovaj smo 100% adaptirali i vrijedi skoro 2,5 puta više nego što smo ga platili....
Mamma, vjerojatno ne smijem ni pitati koja je cijena. Mi ćemo biti, nadam se u 2007., u potrazi za trosobnim.
Vidim da je tema naisla na dobar odjek ...![]()
Tanja_b, Anki: he-he, u tu skolu kud ce ici vasi klinci je isla moja mama (zivjela je u Novoj cesti, malo iznad tramvaja),a ja sam k'o klinac hodocastio baki u susjednoj vam ulici (a sad prosecem kad izadjem nekad s posla na plac ili u banku)
cokolada: imao sam slican slucaj u Becu (besposleni cuvari skladista lijekova u zgradi preko puta na istom katu), no bas me briga - ako hoce gledati, nek gledaju ... brzo im je dosadilo.
Anchi: I MZ i ja smo odrasli u Maksimiru (iako na suprotnim stranama - Z. Dol i Cret), ali smo se bas namjerno odmakli na drugu stranu grada zbog nase privatnosti. I MZ-ina mama i moj (sad pokojni) stari se vole/su se voljeli mijesati u nase stvari (oboje su imali jaku zelju da se nastanimo sto blize njima) tako ad smo sad na zdravoj distanci. Kad terba pomoci, malo je dalje za voziti, ali nam se ne dogadja da nam netko bane u kucu nepozvan i sl. i odnosi su nam, rekao bih, bas dobri.
(moraju biti, kad se vidimo jednom u tjedan ili dva)
Hi, hi, mi sa starcima nemamo nikakvih problema. Jednostavno se najave ako hoće doći. Za sada blizina (10 min pješke i do jednih i do drugih) nema mana. Redovito im se jednom tjedno ukrcamo na ručak. Obje mame SUPER kuhaju! Njamiiiiitatek prvotno napisa
![]()
Luna, pozivam te na kavicu u tvoj 'rođeni' kvart. Mogle bi nas dvije trudnice o svačemu pričati!![]()
Mi u Maksimiru ne bismo imali takvih problema, jer su moji sad u Vrbanima, a MD-ovi još dalje.![]()
Anchi, dogovoreno, prvi ljepši dan i šetnja Maksimirom je dogovorena![]()
Mi smo baš prije mjesec i pol kupili novi stan, i to je bio četvrti koji smo pogledali. Naime, htjeli smo kupiti jedan koji je u zgradi u kojoj smo sad (Sopot), ali je žena u zadnji čas odustala, i onda smo u Oglasniku vidjeli da se prodaje stan u Travnom po vrlo pristupačnoj cijeni (barem za današnje prilike). Prodavači su bili vrlo korektni i dragi ljudi, i evo, stan se baš preuređuje, i nadam se da će biti gotov prije nego što ja rodim (a to je za mjesec dana).
Inače, sad je i šogi kupio stan, ali to je novogradnja, pa i nije puno tražio, a i frendovi su baš u procesu kupnje, njima je to bio drugi stan koji su pogledali!!!
Btw, poznavajući svoga muža, i ja sam mislila da ćemo stan tražiti godinama, ali izgleda da smo imali sreće! :D
Još da pitam, jel' netko od sadašnjih trudnica u Novom Zagrebu, Sopot, Travno, Središće?
ne znam za trudnice, ali ja ti mogu reći da ste odabrali naselje koje je idealno za djecu i to od samoga rođenja: kad se rodi, pod nosom ti je šetalište sa hrpoma mama i kolica, tri vrtića, najviše 300 metara udaljena od stana, škola... Dom kulture sa stranim jezicima, muzičkom školom...
Ajme, kako ti zavidim!
Hvala ti!![]()
A mi smo se baš dvoumili, jer smo cijeli život na lokaciji Središće-Sopot, pa kao zona tramvaja, ali i Travno je stvarno blizu. A stan nam i gleda na jedan vrtić, drugi je isto blizu... Sve smo zadovoljniji! :D
Nama je bio to 3. pogledani stan!Valjda 3. sreća!Kupnja preko oglasnika,na meni super lokaciji na Trešnjevci,trosobni stan na 2.katu bez lifta (grozim se liftova)!!!
Ja sam se momentalno zaljubila u raspored stana jer se iz hodnika ide u svaku prostoriju,a i meni vrlo važno je bilo da kupaona ima ogroman prozor!
U blizini 3 vrtića,3 osnovne škole,tramvaj...
Mi radimo potpunu,ali potpunu adaptaciju stana (tata mi je čupao kablove struje iz zidova i stavljao nove) jer nam se financijski isplatilo!!!!!
I još nešto,u prijašnjem stanu nismo imali rolete,ali sada ih imamo obavezno radi MM jer njemu po noći mora biti mrkli mrak,a što se mene tiče ja bi mogla spavati i pod uličnom lampom!
tatek, i moj svekar je išao u tu školu...i od frenda tata...možda je to škvadra od tvoje mame 8)
Pa, ak su '41 godiste ili tu negdje ...anki prvotno napisa
Pricala mi stara kak su k'o klinci isli nekakvim stazicama kroz kukuruze (tamo gdje su sad Gredice) na kupanje na maratonsko jezero (preteca Jaruna).
A onu godinu kad sam se rodio i kad je bila poplava onda je bakin stan (podrumski) bio do pola pun vode ...
U svakom slucaju, to je kvart sa povijescu.![]()
Ovdje gdje smo mi sad jedino se postavlja pitanje dal je rasao kukuruz, krumpir ili nesto trece.
i naša kuća je imala ožiljke od poplave ... žbuka na svim zidovima do visine 1m je bila napuhana...![]()
a što se tice kuruze na gredicama, pa tog se još i ja sjećam, a nisam baš tak stara (ili se još ne doživljavam starom)...dok su srednjaci bili okretište busa za remizu...a dalje samo polja; kakav jarun, gredice, špansko....a tek prečkooo...
![]()
Sjecam se jos i ja (i to iz doba skole) kako je vijugala stara Horvacanska ...anki prvotno napisa
A s Preckom je zanimljivo da jos i sad postoji u centru kvarta (ulica Precko) par starih kuca, jedna jos ima i gospodarske zgrade i u njima 2 konja pa gazda (gospon vec u godinama) ide povremeno sa zapregom na livade ispod nase zgrade odvesti sijeno ili kuruzu.
Navodno je prije dolaska urbanizacije u Precko tamo bilo par desetaka kucica, no do toga nije puno ostalo ...
Okretišta busa na Srednjacima se i ja sjećam, mi smo na Jarun doselili dok je sav bio u gradilištima. Nije bilo asfalta, dućana, ničega... gacali smo u gumenim čizmama po blatu do koljena.anki prvotno napisa
Meni je Jarun u to vrijeme bio čista avantura, igrali smo se po humcima zemlje i livadama (danas onuda ide cesta i teško mi je zamisliti livadu na tom mjestu). Ono što je bila lošija nuspojava bili su raznorazni čudni tipovi (egzibicionisti i sl.) koji su se onuda muvali (mislim da moja mama nije ni bila svjesna u kakvom se okruženju igram, jer bi inače poludila od straha).
Danas je Jarun elitna lokacija, jedna od skupljih u gradu, a onda je bio naselje u koje nitko neće.
tatek, sad samo očekujem da sa neke horse-stranice skineš jašućeg smajlija.
Vraćajte se na temu, Kulin-ban je davno umro!
evo mi smo ti novi u tome
pogledali smo 7 stanova
i vidjeli sve i svasta
stanovi, stari, su jednostavno precijenjeni i preskupi a novogradnja je rizična jer ne znaš jesu li papiri čisti
mi smo u Splitu trebali kupiti stan 50m od stana gdje sad živimo i čekali i čekali i čekali...za 50m2 trebali smo platiti 92 000€ + 8 000€ otkupa
i mi čekali i čekali i čekali i nama dosadilo čekat da se bilo što pomakne s mrve točke (duga priča za objašnjavat)
išli u daljnju potragu a ovo držali u pričuvi
i naletimo u Solinu na predivan stan, novo naselje, stan star 6g...vrlo malo se u njemu živilo, veliki lijepi prostrani...92 000€ za trosoban stan 63m2 + 7m2 balkona mi oduševljeni....kad smo trebali kaparat i potpisat ugovor za dva dana, gospodin se predomislio i rekao :ili 100 000€ u kešu ili ništa od stana...
odkud meni 100000€...nemam ni 1000€ a ne toliku lovu
ništa...odustali od stana...
taj isti dan kad smo tebali kaparat stan gore navedeni mi iz znatiželje se prošetali do agencije čiji agenti su s nama preko telefona bili fenomenalni...to su jedini agenti s kojima smo se lijepo poričali, koji su nam sve objasnili, kojima je bilo u interesu da nam pomognu....
došli tamo: dobar dan...mi bi stan...
a: a kakav stan vas zanima...
mi: dvosoban, da je ispod 95 000€ i da sobe nisu dva sa dva...
a: idemo imam nešto za vas....
i tako...sjeli u auto...otišli do gradilišta...da novogradnja u pitanju (a bježali smo od novogradnje ko vrag od križa) ispod Mercatora, naselje Japirko (splićani i okolica će znati gdje je to) i vidimo....grubi radovi gotovi
veli nama teta agentica:
"slušajte, evo vam investitor, taman su završili etažiranje, on vam ima sve papire u sebe možete pregledat koliko vas je god volja sreća pa smo na njega naletili, sve dozvole imaju..."
mi ušli u stan...
raspored fenomenalan...
kvadratura...odgovara
cijena...odgovara
naš odogovr na sve je bio: kaparamo odmah danas...
odveli su nas u susjedu zgradu iston investitora da nam pokažu kako izgledaju finilizirani radovi znaći s ploćicama i parketima i vratima....fenomenalno....
mi nismo imali zašto više gledat i tražit....
eto...
odužila sam....
sad smo u fazi čekanja vlasničkog lista i podizanja kredita
useljenje nam je 1.5.2006.g.
tanja_b pa mi smo onda i na jarunu bile susjede :shock:
Mi smo par godina gledali stanove onako - polurekreativno. 2,5 sobne maksimalno - za više se nismo mogli rastegnuti. Sve nam je bilo tak-tak. Jedan bi bili uzeli da smo se malo požurili - prodalo nam ga pred nosom.
E, onda su se neke stvari preko noći preokrenukle i bilo je sad ili nikad. I u roku od tjedan dana našli smo 3,5 soban stan sa super rasporedom. Zgrada je ogromna, fasada koma, ali unutra nam je mrak. Jest da u zgradi ima brdo pacijenata, ali nigdje ne možeš biti osiguran od toga.
Sad nam je, nažalost, sobno premali (od onih pola sobe trebalo bi napraviti cijelu) pa imamo 2 solucije
a) temeljito renovirati - bez problema možemo dobiti još jednu sobu koja nam fali ali smo onda u situaciji da ako se odlučimo da ga prodamo teško ćemo dobiti lovu van. A i trebali bi iseliti nekud na mjesec-dva.
b) kupit veće - što je OK, ali meni se fakat ne da sve ispočetka.
Mamanatali - ti kao da si u našoj zgradi. Nama bi fasadu trebali raditi na proljeće. Jedino mi je zlo kad se sjetim kolika će biti pričuvamamanatali prvotno napisa
![]()
tanja_b i anki, i ja sam doselila na jarun u kuruzu, blato i egzibicioniste... jedva da sam tada mogla pojmiti da jos uvijek zivim u zagrebu. ....a gle me danas u elitnom kvartuanki prvotno napisa
![]()
Provjeri, mozda mamanatali i jest u tvojoj zgradi!![]()
Iako, ne mogu se sjetiti da sam vidio radnike na fasadi vase zgrade. Ali, prije nekoliko dana sam prosao Precko uzduz i poprijeko sa malim pa se ne sjecam da sam ih vidio na ikojoj zgradi. :?
Mi smo kupili stan u Sloboštini, nakon što smo bili podstanari na Jarunu, i moram priznat da sam bila razočarana kvartom. MM je odrastao malo u Utrinama, malo u Sloboštini, a ja sam se u S. zaljubila...i prije nego što smo imali dijete, a onda se ispostavilo da je children friendly što nam je najvažnije. No moram priznat da u fazi traženja stana nismo imali određeni kvart kao uvjet, svugdje smo gledali, i u Španskom, u Prečkom, Dugavama, Travnom, ajme i na Srednjacima. Bila sam malo trudna u to vrijeme, mučno mi je bilo 24/7, ali kad sam vidjela što ti ljudi prodaju, zgadila mi se svaka pomisao na kupnju stana...No onda se javila vlasnica najljepšeg stana kojeg smo vidjeli, ali koji nam je bio par tisuća eura preskup i predomislila se tako da sad živimo u super kvartu u super stanu kojemu je jedina zamjerka mala kvadratura. no planiramo tu biti još par godina a onda opet u potragu. Ja bih voljela da to opet bude Sloboština no u Sloboštini nema novogradnje (koju bi mi htjeli) jer će za par godina sve ove zgrade bit stare najmanje 25 godina a to ne bi (mada su i neke od tih kvalitetnije napravljene od divnih novogradnji).
mi smo kupili stan nakon 2 mj gledanja na Svetom Duhu, lijep, prekrasan, trosoban pogled na ZG itd, ali jos uvijek se nisam privikla, jer smo prije zivjeli u centru.
Moja zamjerka tom kvartu je sto osim bolnice nema bas nicega, niti nekakav lijepi park, igraliste..samo nicu urbane vile, i nicu i nicupa na kraju od prirode nece ostati nista
Plus jako je losa veza s ostalim dijelovim grada...eto pa mi se opet vrti kupovina stana u sirem centru
Zavjesa nemam jer zivim u visokom potkrovlju i volim svjetlo
stari stanovi su definitivno precijenjeni
prvo što ti trebaš ulagat jako puno da bi taj stari stan i stari stil života iz tog stana izbacio van
ovi stanovi što smo mi vidjeli su bili tiha jeza...stravično nešto...meni se želudac okreće i sad na pomisao na neke stanove
i 99% starih stanova je u otkupu
pa oglas kaže jedno, agencija kaže drugo, a vlasnik treće...pa ti biraj... :/
novogradnje, kako koje, definitivno su dosta lošije nego stare zgrade, ako se kvaliteta gleda naravno...
mi imamo sreću pa smo naletili na firmu kojoj je u interesu napraviti dobar posal pa da se čuje za njih i u njihovom postojanju još nikad niko im nije našao zamjerku (naš sadašnji gazda je građevinar pa smo dobro informirani na polju građevinarstva)
specijalizirani su za izolacije i zaštitu od vlage
kažu da u njihovim zgradama vlage nema
imaju dobru i dugogodišnju garanciju na vanjske i unutarnje radove
to je jedini razlog za što smo se mi odlučili na novogradnju
brane, mi bi se isto odlučili definitivno za novogradnju, ali onda znamo da ne možemo kupit od bilo koje građevinske tvrtke, nego samo od neke pristojne(=renomirane) jer sam vidjela neke novogradnje koje je gradio tko zna tko i izgledaju strašnooooo! Pa sad ti bilo koja šuša sa malo više love može bit građevinar, koji će naravno štedit na svemu osim na cijeni kvadrata! Pa neki estradnjak je počeo gradit stanove???!!!
ali ovo možeš shvatiti kao beskamatni kreditbrane prvotno napisa
Mi smo pak bili svjedoci kupovine takvih prestrašnih novogradnji da mi se još naježe leđa kad se sjetim 10centimetarskih gljiva iza uzglavlja.
Ukratko - teško možeš biti siguran u što se upuštaš.
Ja mogu pohvaliti staru gradnju - nasa zgrada je stara cca 25 godina i jos uvijek je sve dosta dobro. Prozori malo slabije dihtaju (da je bilo vise para, zamijenili bi ih novima), lift je mali, no sve ostalo je sasvim OK (ukljucujuci i fasadu).
Mi smo prije cca 2,5 godine ugovorili cijenu od 1000 EUR/m2 (nije bilo otkupa ni bilo kakvih drugih troskova) i kompletno stan preuredili (sve osim radijatora i drvenine), ukljucivsi i rusenje dva zida, sve instalacije, premjestanje bojlera itd itd itd i sve to je poskupilo cijenu na cca 1200 EUR/m2, ali je u to ukljuceno bas sve, sve, sve: kompletno nova kuhinja i kupaonica, svi radovi(koje je radila jedna od skupljih, ali zato vrlo kvalitetnih firmi), sav materijal, svi uredjaji, sav novi namjestaj koji smo kupili (nije ga bilo strasno puno, ali ipak ...).
Obzirom da su cijene novih stanova tad bile oko 1300-1400 EUR/m2 mi smo jos uvijek prosli bolje, a ovako dobru lokaciju, dobar tlocrt (odlican plan zgrade, iako je zgrada dosta ruzna izvana!) i solidnu gradnju nismo nigdje vidjeli.
Da ponovo kupujem stan, vjerojatno bih opet trazio (dobru!) staru zgradu, a ne sasvim novi stan.
UBR, stan nam ima 3 sobe i 75 m2 sa ovecim balkonom, a netto je cca 68 m2.
Kod novogradnji ima jedan zez, a to je: ako uzimate stambeni kredit, neke banke (ili štedionice) traže da zgrada ima uporabnu dozvolu, a mnoge novogradnje to nemaju. Pa se tako može desiti da nađete super stan u novogradnji, a zgrada nema uporabnu dozvolu i ne možete dići kredit (ako se baš poklopi).
Iz tog razloga mi nismo ni tražili novogradnje (osim toga, ono što se sad gradi po Trešnjevci je izvan svake pameti, nagužvano i stiješnjeno po malim uličicama), nego smo gledali zgrade stare 10ak godina. I super nam je uletilo - ovom stanu mi smo drugi vlasnici, zgrada je stara 16 godina, super je održavana, a u stanu nismo morali ništa uređivati osim što smo pofarbali i prelakirali parkete.
Za razliku od Maksimira (koji nam je također bio interesantan kao kvart), a u kojem su uglavnom u ponudi bili stari stanovi, većinom bez centralnog, morali bismo puno uložiti u uređenje, a za cijenu kvadrata istu ili veću nego na Trešnjevci.
To je bilo prije 3 godine, sad je možda situacija drukčija...
[quote="tatek"]Toga se i ja sjećam a da ne velim da sam se u "preteči" Jaruna ljeti kupala a zimi klizala, a ipak sam dosta mlađa od godišta '41anki prvotno napisa
I svako ljeto smo išli peć kuruzu jer je nje bilo svugdje oko nas.
koja su to vremena bilaNanoiBeba prvotno napisa
.....a moj mali se danas ne zna popesti na drvo!
![]()
![]()
Još jedna stvar je kod novogradnje, a to je da ne možeš birati kvart, odnosno sve što se sada trenutno gradi više-manje je na periferiji...
Pa sad, ako govorimo o Zagrebu, to stvarno ovisi o tome što smatramo periferijom - meni se čini da se po Zagrebu gradi posvuda, samo su i cijene novogradnje bliže centru prilično paprene.
Mi bi najradije kupili novi stan, ali nas muče sve dvojbe kao i ostale, od nesigurnosti do toga da je teško dići kredit - moguće je ako imaš drugu nekretninu za staviti pod hipoteku, ili ako neka banka prati gradnju, no sve je to jako skupo.
Inače bi najradije kupili stan u Gajnicama - pa ako netko čuje da se prodaje neki trosobni stan neka mi javi![]()
mima, a jeste se raspitali za one nove zgrade kod placa ?!
tam su od moje frendice starci kupili stan, bit će useljivi za cca mjesec dana i navodno da imaju super raspored, da su ok.
zaboravila sam koju su cijenu rekli, al mi se nije učinilo baš to much, al oni su kupovali za kešovinu, pa ne znam jel to ima kakve veze
Baš je od muža brat prije dva tjedna kupio novogradnju u Horvaćanskoj (skroz tamo prema Prečkom) i platio 1660 eura/m2. Sad je već 1750. A frendovi su htjeli u Borovju, tamo je isto 1750 eura po kvadratu. I na kraju su kupili stari stan u Dugavama za 1350 eura/m2.
A naš je problem isto bio što smo htjeli Novi Zagreb, a tu i nema baš nekog izbora novogradnje osim Kajzerice, Dugava blizu Jakuševca, Trokuta...
Ma to mi je bolna rana, dok smo se mi dogovarali za razgovor sa savjetnicom za kredit i pokušavali se otputiti na taj razgovor, prodana su nam dva OK stana u tim zgradama. Ostali su samo neki jako mali trosobni stanovi od 50 m2 i jedan veliki u prizemlju.
Inače njihovi uvjeti za dizanje kredita nisu bili baš povoljni, ali progutala bih sve jer mi je to po svemu savršeno odgovaralo. Ali, eto, zakasnili smo radi lijenosti :/
Mi smo kupili prvi koji smo vidjeli iskljucivo iz jednog razloga, 1000eura kvadrat a novogradnja. Pun svijetla nikad ne spustam rolete osim u sobi i mrzim umjetnu rasvjetu cak i kad se smraci oko 3 sto je zimi u ZG cesto.
Vidjeli oglas , dosli na lice mjesta i zakaparili nakon par dana. Divim se ljudima koji obilaze godinama.
pa kada ste, i gdje, plaćali u zagrebu 1000 e, kvadrat, još novogradnja ?
kaj toga ima ? :/
Mi smo u Jarnovićevoj u onoj velikoj zgradi koja izgleda kao brod koji čeka rezalište. Nema još radnika na fasadi, samo jedan striček koji visi na konopima i krpa rupe. Ostalo će vjerojatno isto biti na proljeće.Provjeri, mozda mamanatali i jest u tvojoj zgradi!
Iako, ne mogu se sjetiti da sam vidio radnike na fasadi vase zgrade. Ali, prije nekoliko dana sam prosao Precko uzduz i poprijeko sa malim pa se ne sjecam da sam ih vidio na ikojoj zgradi.
Pogledali smo 80-ak stanova, ali isplatilo se - našli smo stan koji je i nadmašio naša očekivanja s obzirom na financijske limite.
Rolete danju držimo podignute, a kako živimo na prvom katu i nemamo zastore navečer ih spustimo dopola da nas baš ne gledaju u punom kadru iz dvorišta.
Andrea
Nije Zagreb nego zapresic mada je meni to sve isto, prije manje od godinu dana, Novi Dvori. Sad je tamo kvadrat novih zgrada 1270eura a prekrasni su stanovi, blizu je sve i priroda i civilizacija.Nismo se ni casa dvoumili.
stvarno jesu!!mi bili u posjeti kod obitelji Tatamatic&bubimiric i odusevili se!!!!Pavicka prvotno napisa
Nemreš vjerovat!mamanatali prvotno napisa
Mi smo na pramčanoj strani istog broda (br. 1 - valjda pričamo o istoj zgradi?).
Naše kabine su na 3. palubi. A znamo i jedne frumaše s 6. palube. Na kojoj ste vi?
Opis ti je super, ja zgradu od milja zovem Beirut.
(stvarno velika koncentracija forumaša na tako malom prostoru!)
Šaljem ti pp
Mi smo onda na krmi, 5.paluba.! :D
Imaš pp
Evo neke stvarne koristi od ove teme - povezala je susjede!mamanatali prvotno napisa
![]()
ti bi već mogao otvoriti agenciju za to
a i vi ste u susjedstvu - na kraju ćemo mi prečkanci ići busom na izlete![]()
tinars prvotno napisa
![]()
super
Istina, prvo smo se skompali sa wawom i haligali nakon cuvenog sastanka na nasem igralistu, poslije s tobom (nakon sastanka na vasem igralistu), s korason smo se druzili zasad samo mailom, a sad je red na slijedece prosirenje Preckanske Roda-podruznice. Kao da smo EU ...tinars prvotno napisa
![]()
Ha, cuj, moji obiteljski izleti su vec legendarni - lani smo na borovnice na V. Crnec isli nas 16 (5 obitelji u 4 auta), a preklani na Japetic vrlo slicno. Izlete sa 3 familije ili manje vise ni ne brojim u masovke ...a i vi ste u susjedstvu - na kraju ćemo mi prečkanci ići busom na izlete![]()
Zasto ne, sto nas je vise to je veselije!![]()