koje dječje buce vam nisu promočile?!
gdje ste ih kupile (ZG) i koliko koštaju?
ima li što na sniženju?
moram kupiti nove................
koje dječje buce vam nisu promočile?!
gdje ste ih kupile (ZG) i koliko koštaju?
ima li što na sniženju?
moram kupiti nove................
Nisu nam promočile ecco buce koje smo imali lani - koštale su oko 700 kuna (ne na sniženju).
Nisu promočile niti Jelen buce koje smo imali prije tri godine, a niti Jelen buce koje smo ove godine kupili na sniženju za sto kuna.
Trenutno ima Elviton (Planet/svijet obuće) buce - debeli đon, podstavljene unutra - nogica topla i suha.Koštale 120-140kn.
mi isto Elviton iz Planeta...imali smo ih i prošle godine samo naravno manji broj...nogica uvijek suha
Mi kupili Elviton gojzerice(piše na njima nepromočive) u Planetu,snižene na 260 kn-noga potpuno mokra!
Mi u King Crosu kupili baš buce za snijeg, http://www.moon-boots.com/
250kn na sniženju
Mi u HM-u buce za 199 kn u CC1 prilikom otvorenja. Tople, s cifom i žniranjem, savršeno suho!
Lovro ima neke iz C&A i za sad su odlične, doduše nismo više od 30-40 min na snijegu, ali za to vrijeme ne promoče.
Lara ima Woolfove kupljene u Bambiju, i njezine također ne promoče.
moja V ima kangaroos, kupljene na prvom sniženju za 350 k, sad su vjerovatno jeftinije
noge suhe i tople
imali smo lani primiggi goretex, odlične, nikad promočile
Nikad nam nisu promočile:
Ciciban (ima krasnih i u "velikim" brojevima, 37, 38, 39 - za odrasle, na sniženju).
Primigi goretex
Kangaroos (u Peku)
Elviton - katastrofa. Najbolje mi je bilo kad me je prodavačica nakon reklamacije bila pitala zašto ih nisam posprejala.
A gle, meni je kod kupnje rekla da posprejam, nisam i nisu promočile. Ove su neke tamnoplave a došle su oko 130 kuna, broj 28.
Ali su nam zato one prije toga napravile krvave žuljeve, i uvažili reklamaciju.
Tako da sam u principu zadovoljna sa Elvitonom.
Mi imamo nekakve buce iz Humanica, nešto između čizme i buce i super su, tople nisu promočile a došle su oko 180 kuna, brojevi 36 i 37 karirane.
I da, još ih ima u CC1.
Nama su te Jelen buce stvarno dobre, mi smo ovu zimu bili u Gorskom Kotaru za vrijeme praznika, vrijeme je bilo grozno, snijeg totalno mokar, a mi smo puno bili po vani i po tom mokrom snijegu i noge su bile potpuno suhe. I inače mi relativno dosta idemo na snijeg, tj. "buce" ne koristimo samo za grad.
Ecco buce...savršene...savitljiv đon, jako kvalitetan materijal, nepromočive..platili ih 550,00kn sad su mislim oko 350,00kn...mi oduševljenji jer smo dugo tražili i nismo uspijeli naći jer nam je sve bilo prekruto i preteško. Sad smo joj tamo kupili i tenisice za proljeće koje su inače oko 500,00 a sad su 275,00kn. Ja sam oduševljena njihovim cipelama. E da a buce su cipele-buce, nisu one klasične glomazne, ogromne buce...nosi ih cijelu zimu.
mi imamo elviton, nismo bili sa njima baš u snijegu ali je đon kao da je od plastike grozno se skližu i lupaju kao da nosi potpetice.
Elviton 0 bodova
http://www.planet-obuca.com/index.php/hr/kataloge
Naše Elviton su ove sa stranice 50 - kod 615...i kao što sam napisala suhe i tople
Nama su promočile i skupe i jeftine i svakakve dok se nismo naučili pameti i kupili sprej za impregnaciju obuće. To se nanosi na suhu obuću prije izlaska na mokro/snijeg/štoveć.
I sad su dobre svake.
Inače, najbolje za vodu su nam se ranije pokazale gumene čizme futrane krznom (guma do gležnja, sare od neke nepropusne tkanine - kupljeno za sitne pare na placu), ali one nisu baš tople.
U Ecco dućanu na Ilici blizu Trga, a ima i u CC1/Westgate, u nekom od onih Humanic/Stiefelkoenig dućana.
Stiefelkoenig dućan od jučer više nije u cc1b f
Mi smo kupili ecco buce u Ilici, i stvarno su dobre a i lijepe, izgledaju kao čizmice tako da nismo niti kupovali drugu obuću.
(svejedno, mislim da su pretople za sjediti u njima u školi)
kod nas se moraju obavezno imat šlape za doba kiša i snijega, a klinci nose i cijele godine, pretežno tenisice za tjelesni ili slično.
ne znam dal se to samo meni čini ,a li mislim da su u humanicu U cc1 stavili stare cijene za buce, tj poskidali su snižene cijene