Koliko beba od dva miseca pociki u jednom podoju. I kako se to mjenja u slijedećim mjesecima. Dojim i nemam pojma koliko mi beba pociki, a trebati ću izdojiti jednom tjedno mljieko jer ću morati izbivati iz kuće?
Koliko beba od dva miseca pociki u jednom podoju. I kako se to mjenja u slijedećim mjesecima. Dojim i nemam pojma koliko mi beba pociki, a trebati ću izdojiti jednom tjedno mljieko jer ću morati izbivati iz kuće?
to ne možeš nikad točno znati,a ja ti mogu reći koliko ja ostavljam,što opet ne mora biti primjenjivo kod tebe.ja svenu od navršenog 2. mjeseca ostavljam 100-tinjak ml.uvijek malo ostane,samo je jednom baš sve posisao.
Ne bih te htjela uplašiti, doduše samo se jednom dogodilo, ali moj je Karlo prošli tjedan pocikio 190ml (bili u bolnici pa smo se igrom slučaja morali vagati prije i poslije podoja) naravno da sam ostala :shock:
Ostali obroci su bili svi između 80 i 140ml, još je jedan bio 160ml, ali znalo ih je biti i po 40, 60 i bio zadovoljan!
Ja mislim da ti je 120 supić ako izdojiš, ipak... svaka je beba različita (a i njihova kilaža) Moj je medo s mjesec i pol imao 6kg![]()
hvala. nadam se da ću uspiti izdojiti što više.
Kad je najbolje izdojiti kad ima najviše mlika, ja ću izbivati iz kuće od 14-17h.
Ujutro imaš najviše! Izdoji nakon podoja do kraja![]()
ja mu po noći dajem istu ciku a drugu izdajam.
i funkcionira!
Da li vec izdojeno mlijeko drzite u frizideru pa pa vise "porcija" spojite zajedno ili..?
Spajanje se sigurno onda odnosi na mlijeko izdojeno istog dana?
Jos nemam termos torbicu (bocu) za (kršitelj koda) bocice, mozete li nesto preporuciti? Koliko vremena te termos stvari drze toplinu kad je mlijeko ugrijano u vodenoj kupelji?