Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 104 od 104

Tema: na SD bebama lijepe dudice na usta!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa
    nažalost, i ja sam jedna od mama koje hodočaste odjel intenzivne skrbi svakodnevno (prije mjesec dana rodila sam bebu od 1220g i još je u inkubatoru)

treći dan kad sam došla do nje (duga priča, ja se nisam prva 2 dana ustajala iz kreveta, jer sam ja bila jako loše) bila je na fototerapiji i imala je tu "dudicu" (neki drugi naziv je za to, nije prava dudica) zalijepljenu za usta i pitala sa ih zašto i rekli su mi da to stave prvih dana i služi za zadržavanje jezika, da se bebe ne bi slučajno ugušile svojim jezikom ako padne u grlo. za koji dan, za tim nije bilo potrebe. druge bebe nisam nikada vidjela s duducama.
    ono sto sam ja vidjela je definitivno izgledalo kao dudica ((kršitelj koda)ova) koju sam i sama dobila u poklon paketu na jednom trudnickom predavanju...
    nisam pak vidjela cajeve u bocicama pokraj bebica...
    inace niti luka niti bebica zene koja je bila samnom nisu rodjeni sa malom por. tezinom i zuticu nisu dobili prvog nego treceg dana... a dudicu sam vidjela nalijepljenju drugi (ili treci,ne sjecam se tocno) dan fototerapije...

oh, kad citam lunu rocco pozalim do neba sto za vrijeme trudnoce nisam barem isla u net-cafee citati RODU da me okurazi na nastavak borbe sa ekipom s odjela...
    a ja se osjecala pravom sretnicom sto se smijem izdajati...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lucky, jesi li u Zagrebu? Hoćeš li nam se pridružiti na prosvjedu protiv te glupe prakse nedavanja djece sa žuticom mamama na dojenje? Ako si zainteresirana, javi mi se na PP.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma nisam vec nekih tjedan dana...
    al sam u mislima s vama...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor