Bok cure, moj dečko od 4,5 god i nije imao većih zdravstvenih problema do sada, zbog stalnog "roktanja" i pročišćavanja grla otišli smo na orl i napravili pregled, kasnije i fiberskopiju i utvrđeno je da ima jako veliki adenoid, da mu skoro potpuno zatvara prolaz u ždrijelo i treba ga ukloniti. Od tada smo dva puta imali termin za operaciju, dva puta smo radeći pretrage pokupili gripu, kasnije neku virozu i operacija je sada otkazana do daljnjeg (kraj travnja, svibanj). Ono što me brine da zadnjih desetak dana, otprilike od subote (tada je krenuo kašalj, laringitis, na orl su nam dali klavocin u ponediljak kada su ponovili nalaze i odlučili otkazati operaciju) diše na usta, i svaku minutu-dvije jako duboko udahne, ono kao kad mu doktor sluša pluća. Nos mu nije začepljen, štoviše stalno mu kapam fiziološku da lakše očistimo suhe šmrkiće koji se formiraju, sada više ni ne kašlje. Temperaturu nije ni imao, samo jedan dan 37,5. Evo sad dok ovo pišem on gleda crtani i svako malo tako uzdahne, kao da će zijevnuti. Imam li se razloga brinuti zbog ovoga ili ne?