Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Molim preporuku za otorinca

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Molim preporuku za otorinca

Dakle zaredale su nam se dvije upale uha u vrlo kratkom vremenu i pedica nas šalje otorincu.
    Molila bih ako mi netko može preporučiti doktora i bolnicu..
    Sutra imam namjeru zivkati a ne znam od kud da krenem..kakva su vaša iskustva?
    Pedica preporučuje dr.Markov-Rebro.

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

definitivno DR MARN u klaićevoj
    mi smo kod njega već par godina, operirali smo i mandule i sad smo zbog problema s ušima. Stvarno imam povjerenja u njega, ekstra je strpljiv i blag s djecom i stvano ne mogu naći nikakvu manu...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja sam baš danas pričala s jednom kolegicom koja ima dječaka koji je prije par dana operirao uho i to je radila kod dr. Risa, mislim da mi je rekla u Vinogradskoj, ali pošto nisam iz Zg nemojte me uhvatiti za riječ jesam li pogodila bolnicu, ona je s njim oduševljena, e sad je li on samo kirurg ne bih znala, ali eto jedna info, pa se raspitaj, curici

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da se u Klaićevoj ne trebaš naručivati, samo dođeš ujutro dovoljno rano - ali provjeri ako se tamo odlučiš kada koji doktor radi. Naime, mi smo slučajno bili tamo kod dr Tolića dva puta i oba puta je bio iznimno neugodan, arogantan i provokativan. Kad sam bila s malcem od 3 mjeseca pilao me zašto ga ne važem prije i poslije podoja i kako znam da je sit ...

Stariji se pak kontrolira zbog alergije na Srebrnjaku i oni su tražili ORL pregled, a on je napisao u nalaz "liječi se izvan ORL sustava" i nikakav pametan odgovor nismo dobili.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Dr.Marn je iznimno drag i strpljiv, ima ambulantu ponedjeljkom i četvrtkom. Uputnica se treba na ORL šalteru ostaviti do 8.30 ujutro, ne treba se naručiti (možeš, ali se čeka 2-3 mjeseca, a opet čekaš sat-dva).

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A ako želiš privatno mislim da je dr. Marn kod poliklinike Sabol?
    Dr. Boduen je u poliklinici Echo. Također jako dobar doktor koji inače radi u Vinogradskoj.

Imate dobrog pedijatra, moj mali isto imao dvije upale uha, ali pedijatar nikud ne šalje.
    S obzirom da sam sumnjala da slabije čuje koristili smo http://forum.roda.hr/threads/68578-O...u-srednjem-uhu
    i stanje nam se popravilo.

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala svim curama na odgovorima.
    Odlučila sam otići u klaićevu kod dr.Marn-a.Uopće mi nije problem čekati samo da me taj dan prime a obzirom da je čokolada napisala da se ne treba naručivati,super!
    Još samo jedno pitanjce. Dali se nešto posebno trebamo pripremiti na taj pregled? Mislim na tehničke stvari.. Kako uopće pregled izgleda? Malena ima 14mj.
    Na uputnici piše,traži se:pregled + nešto što ne mogu pročitati(2-3 slova) ili da zovem pedicu...
    Ovo nam je prvi put pa ako postoji neka priprema za pregled pliz javite!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    operirao uho i to je radila kod dr. Risa, mislim da mi je rekla u Vinogradskoj,
    samo bi ispravila ime lijecnika koji se izgovara tako ali se pise Ries. Dakle u vinogradskoj radi dr. M. Ries (ovo pisem ako ga budete trazili negdje na netu ili sl. da se ne mucite)
    belkonja nadam se da se ne ljutis

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Opet ja
    U koliko sati najranije se može ostaviti uputnica i knjižica?
    Muž bi otišao ranije pa bi se vratio po nas.

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj gumbek prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja
    nema ti potrebe za ovo.
    mi tamo niti nenaručeni nismo nikada dugo čekali....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj gumbek prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja
    sam da ti kažem foru kaj delaju,ak recimo ideš na pregled u četvrtak, u sredu popodne oko 5-6 sati dojdeš tam gdi su ambulante od otorinca i staviš svoju uputnicu u kutiju za određenog doktora, a ujutro se pojaviš oko 9 i taman si ili prozvana ili još malo čekaš.
    Inače tetke na šalteru ne vole uzimat uputnice iza recimo 9.30 sem ako nije jaaako velka frka.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.02.2012. at 15:07

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

marn je jako drag i svako dete mu otvara usta, a ruke mu pritom jako lepo mirišu ( to me podsjeća na mog okulista dok sam bila mala)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vjerovatno da dva slova su ono čudo za ispitivanje sluha,sad se ni ja ne mrem setit kak se to zove,ali nije strašno,dete stavi u krilo i uživajte.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    samo bi ispravila ime lijecnika koji se izgovara tako ali se pise Ries. Dakle u vinogradskoj radi dr. M. Ries (ovo pisem ako ga budete trazili negdje na netu ili sl. da se ne mucite)
    belkonja nadam se da se ne ljutis
    ma naravno, kakva ljutnja

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Samo bi napomenula da ako budete morali vaditi mandule u Klaicevoj nema ostajanja s djecom!
    Mi imamo iskustva sa dr. Ožegovićem u kb dubrava koji je nedavno izvadio mandule mom malcu , vrhunski bez jedne kapi krvi i bilo cega, bez ljekova i s tim da smo i ja i mm bili s malenim cijelo vrijeme bez placanja!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj di_zg prvotno napisa Vidi poruku
    nema ti potrebe za ovo.
    mi tamo niti nenaručeni nismo nikada dugo čekali....
    Naš je prosjek 2 sata čekanja (bez uputnice).
    Ako se ide i s narudžbom i bez nje treba dan prije nazvati ORL i provjeriti je li dr. u ambulanti sutradan. Uputnica se može ostaviti i navečer i odmah poslije 6h.
    Točno je da prilikom operacije mandula roditelj može biti s djetetom samo od 10 do 18h, a noćni boravak (bar prema priči moje već velike kćeri) nije baš ugodno iskustvo: bebe i manja djeca proplaču veći dio večeri i rane noći, a tješe ih i uspavljuju - stariji cimeri .

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali dobro je u tome da kod Marna se pretežno ide doma kod treće mandule odmah taj dan u 4 sata, Babička nije jako fleksibilna

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ali dobro je u tome da kod Marna se pretežno ide doma kod treće mandule odmah taj dan u 4 sata, Babička nije jako fleksibilna

i da pretraga se zove Timpanograf,piše ti valjda timp
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.02.2012. at 06:58

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam davno,davno vadila treću na šalati. Imala sam nekih 6-7godina i sjećam se da sam noć provela sa jednom bebom i jednim dečkićem mojih godina. Mi smo bebu tješili,samo je to nama tada bilo zabavno jer smo glumili mamu i tatu
    Ne sjećam se pregleda i sl.,ali to mi se urezalo. E,da i još se sjećam da je moj tata obećao da če držati stražu ispred vrata i nekak sam bila sigurna u to i mislim da se nisam bojala.Na kraju je fakat bio tamo cijelu noć,sestrama je to bilo jako slatko pa su ga pustile.
    Ipak,nadam se ako mojoj M bude trebala operacija da ćemo moći biti uz nju...idemo se sad prvo pregledat pa ćemo vidjet što dalje

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

U Klaićevoj se NE IDE doma nakon 3. mandule (nitko od šestoro djece nije išao isti dan doma).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja klinka je išla doma to popodne ( samo treća mandula),ali ona je bila kod Marna, prespavali smo doma i ujutro samo došli na kontrolu, cure koje su bile kod Babičke su prespavale i ujutro nakon dorućka i pregleda išle doma
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.02.2012. at 07:22

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi smo morali prespavati nakon treće mandule (babić), ali može se
    ostati s djetetom preko noći, mi smo bili u apartmanu

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

JelenaO, vjerujem ti, ne znam kad si ti bila, ali mi smo bili sad nedavno i rezolutno su mi rekli da više nema odlazaka doma istu večer nakon operacije 3.krajnika, iako sam vrdala na sve načine i nudila opcije vraćanja sutra rano ujutro ne bi li ju pustili. Niti veliku djecu (13g.) nisu puštali doma.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moja je bila pred 3 godine na operaciji,tražili smo apartman( kojeg naprosto nismo mogli dobit), ali je doktor sam reko ak bu mala dobro da bu išla doma.

Inače neko je reko da na Svetom duhu dr. Jug pušta isti dan doma klince ( to je sin od tog mog famoznog okuliste iz djetinstva)

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U dubravi se ide doma u 14 h za trecu mandulu! I na kontrolu za 10 dana! Nocenje ako je potrebno je 340kn i ne trena nista rezervirati niti moliti! Oni tebe mole da ostanes jer je i njima lakse! A preko dana su roditelji, moze i oba cijelo vrijeme sa djetetom pa i kod budenja iz narkoze!

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da se javimo
    Bili danas kod dr Marn i zaista je bio super pažljiv i smiren s našom curkom
    Nalaz nam je u principu ok,tonzile nešto veće za njenu dob al nema nikakve panike za sad. Kontrolirat ćemo se dalje po potrebi.

Info što se tiče čekanja:došli u 07.40h i bili treći po redu.Dakle prije 9h smo bili gotovi.
    Hvala svima na preporukama

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Samo bi napomenula da ako budete morali vaditi mandule u Klaicevoj nema ostajanja s djecom!
    Može se ostati s djetetom preko noći, ali u apartmanu.

U tu svrhu, prilikom dogovaranja operacije treba provjeriti i je li apartman tada slobodan (mi smo po tome ravnali termin vađenja mandula ).

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Dr. Jug na SD je iznimno drag,hoće odgovoriti na sva pitanja,za narudžbe nije kompliciran,hoće primiti dijete i u dežurstvu....nama se čini ok!
    14.5. naš mališan ide na op sve tri mandule,tjedan dana iza trećeg rođendana! Dr nam je rekao da čitavo vrijeme možemo biti s njim,što mislim da je super......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •