Dragi/e moji/e,
Budući da je ljeto 2012. zadnja prilika da budem malo duže na moru sa svojim mališanima (3 god. i 1. god) i mužićem, voljela bih na vrijeme rezervirati smještaj na moru u nekom mirnom mjestašcu s lijepim plažama po povoljnoj cijeni (ipak je recesija a ja na porodiljnoj naknadi).
Počela sam malo unaprijed razmišljati pa evo što bi nam odgovaralo: mirno mjesto da nije previše turistički napučeno al ipak blizu većeg turistički razvikanog mjesta, da ima ono najnužnije za obitelj s dvoje male djece (maleni će napunit tek godinu dana 28.7.,znači prohodavanje itd) ambulanta, ljekarna, trgovine, plaže pristupačne s kolicima i da ima hlada (ne tražimo pijesak dapače radije bi ga izbjegli), potez od Zadra do Šibenika (ne nužno al ne bih Kvarner ni Istru), išli bi na 15-20 ak dana (privatni smještaj ili možda bungalovi, hotel ne). Išli bi krajem lipnja/početkom srpnja.
Ima li netko neku ideju gdje bi nam bilo lijepo jer bi se stvarno htjela odmorit prije povratka na posao (koliko će to bit moguće s 2 male djece) a ne da moram hopsat tipa stepenicama ili uzbrdicama s natovarenim kolicima.
Jedva čekam da čujem vaše prijedloge, još da mi je naći neki super povoljan smještaj gdje bi nam bio kraj![]()