A kako je u Njivicama, općenito Krk? Moram odustati od Lošinja jer muž radi pa nam treba blizina Zagreba!
Cathy joj hvala ti, ali mislila sam na plaže, hlad, cijene...![]()
Pa i to ti diže troškove.
Njivice su lijepe, pogotovo onaj hotel na samoj plaži, Mislim da je Jadran.
Ako budete uzimali apartman pitaj gdje je, i koliko je strmo. Ima dio sa vikendicama u smjeru Malinske koji je izrazito strm, preznojiš se kada se vračaš sa plaže. Inače šetnica uz more je super uređena. Na drugu stranu Njivica prema Omišlju je kamp. Plaže su ok.
Posljednje uređivanje od Cathy : 04.06.2012. at 15:46
Cure, dečki, pls treba mi info za otok Krk! Bilo gdje, bilo koje selo ili grad koje ima lijep apartman, odmah do mora, za dedu, baku, djecu i mamu. i Hlad i miiiiir! hvala
Ima li negdje nekakovo ljetovalište, a da ima zanimljivih sadržaja za djecu? Vidjela sam oko Solarisa u Šibeniku, ali čini se da ima samo tobogan. Mi bismo da je malo sadržajnije, u vodi, ali ne samo spuštanje nego aktivnije nešto, štajaznam.
Mi definitivno idemo u Biograd. Zanima nas, ima li u susjednim mjestima (10-15 km) pješčanih plaža i u kojima?
Je l netko ljetovao u Neviđanima?
Kako je tamo za djecu?
Falkenstainer je prepun zabave.
Za male i velike.
Jako je skup , more je prljavo i plaža nagužvana, ali onaj tko ima para i dovoljna mu je zabava u bazenu , definitivno neće pogriješiti.
Jedina mana je što će se vratiti s 5 kg viška doma ako uzme all inclusive .![]()
I mi smo gledali ovu ponudu.
http://www.kupime.hr/grad/zagreb?categoryID=62
Da već nemamo rezervirano na Braču sigurno bi uzeli.
Pašman mi je bio u užem izboru, ali ne znam kako je tamo, nismo nikad bili.
Mi smo bili u Tkonu, onako izletnički i baš je za klince. Ali za Neviđane ne znam...
misto Pašma, na Pašmanu je meni bolje od Tkona, tako da, probajte tamo.
Da li je netko ikada ljetovao na Šolti u mjestu Maslinica?
Tamo se jednom bili na izletu i more je bilo očaravajuće, ako ima netko iskustva sa smještajem?
Mimah, super je i u Rovinju/Vrsaru, ovisno o kampu ima puno sadržaja za djecu.
Za vas koje kampirate uz djecu, prekrasno ne-skupo mjesto je kamp Colone/San Pol u Balama kod Rovinja
A ja opet ko hodajuca reklama za Tkon. Prosle godine se ispozdravljali s gazdama, kao, iduce godine sigurno idemo negdje drugdje. Na povratku smo navratili u jedno turisticko mjesto i odmah nam je bilo jasno da nas plan otpada.
Eto, ja preferiram Tkon. Iako, Tkon i Pasman su ti na 3 minute voznje.
Ima na Krku puno lijepih mjesta, ali parking je često problem gdje god otišli. Za djecu mi se najbolje čini Punat, koji ima ogromno igralište, navečer puno sadržaja za djecu, turistički vlakić koji vozi, ogromni platoi na moru za skakanje za malo stariju djecu itd. U svakom većem mjestu ima navečer ribarske fešte, lunapark i sl. Apartmani su ti najskuplji naravno do mora, možda je pametnije uzeti koji red iza...
U Baškoj ima akvarij, u Malinskoj patkice za vidjeti, u Krku se penješ na tvrđavu i imaš super vidikovac, pa Špilja Biserujka, Jurandvor sa Baščanskom pločom, gdje znaju biti i besplatne predstave za djecu. Ako je ružno vrijeme, na ulazu u Krk imaš ogromni Konzum i igraonicu unutra.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom..![]()
cure, jel tko zna kakvu dobru plazu na podrucju crikvenice, selca i novog vinodolskog?
ove godine smo smjesteni u bribiru (par km od selca prema brdima), pa smo vezani autom.
htijeli bi izbjeci guzve u selcu, tamo su doslovno prepune plaze i tesko je naci parking, pa sam mislila neku izvan mjesta, da je pristupacna djeci, sljuncana po mogucnosti.
nasla na netu kod novog vinodolskog, uvala povile, sljuncana, navodno omiljena za djecu. jel bio tko tamo?
da li jos netko zna za kakvu slicnu plazu, da nije prenatrpana i da je dostupna autom (ili da bar u blizini mozes parkirat), a da je na toj crikvenickoj rivijeri?
ja sam ti godinama ljetovala u selcu i povilama dok sam bila klinka, i jedino kaj pamtim od tamo: more je hladno i ima puno vrulja....posebice u povilama.zadnje sam bila prije 4 godine tamo,srećom samo kratko.ak možete, idite u crikvenicu. moj savjet...čekam da me netko demantira.
hvala na odgovoru. da znam da je hladnija, i mi bili u selcu nekoliko puta, al ne sjecam se da me to nesto posebno smetalo.
a dal se u povilama ima gdje za parkirat blizu plaze?
za crikvenicu znam jedino gradsku plazu. ta se naplucuje ako se dobro sjecam, jel jos uvjek tako?
ako zna netko za jos koju plazu u crikvenici, da je dostupna autom neka javi
mi smo bili u bugalovima u povilama i jednom u privatnom kampu, tak da pojma nemam za parkiranje,jer mi gledamo da ne palimo auto na godišnjem.
u crikvenici možeš doći autom do onog velikog parkirališta blizu pošte tj, kraj kanala gdje je hotel kaštel i autobusni (nadam se da sam dobro objasnila) pa od tamo ima dosta dugačka plaža koja se ne naplaćuje a ima i hladovine.
i mi inace gledamo da ne diramo auto, ali ove godine radi slabih financija idemo u kucu od prijatelja, tako da nemam drugog izbora osim naci neku zgodnu plazu i vozikat se svaki dan.
hvala na info za crikvenicu, nisam ziher da tocno znam sto mislis, ali cemo naci po tim uputama, hotel kastel velis..
ja sam zadnje bila u crikvi dok sam jos sa svojima hodala, znam da je tata parkirao na nekom velikom parkiralistu, neasfaltiranom ispod nadvoznjaka. mislim da to nije to sto pises, ali naci cemo.
dal je ta plaza sto pises sljuncana, ima postepen ulaz u more?
Mi već nekoliko godina ljetujemo u Crikvenici i ok je.Ima plaža i ispred i iza te gradske plaže,one se ne naplaćuju.A i gradska je besplatna posle 18 ili 19h,sad se ne sjećam tačno.Prošle godine smo bili u 7 mjesecu,baš u sezoni i nije bilo gužve na plažama.Na gradsku plažu nismo ni išli,jer je pjeskovita,pa se djeci lijepi za sve moguće djelove tjela,a i našu su fascinirali tuševi i nije se micala od njih i samo je smetala ljudima.Svakih 50-tak metara se nalaze ljulje,tobogani konjići,tako da ima sadržaja za djecu.Odmah uz plažu su i restorani,prodavnice,kafići...Ima samo jedan pekarski kiosk na ulazu u gradsku plažu sa hl****m,kiflama,krofnama,lisnatim...Konzum je na početku šetališta(ako ideš od Selca).Naravno,ima ih još,ali nisu toliko blizu plaže,nego kod pijace.Mi smo apartman s klimom,blizu plaže plaćali 50e ,ali bili smo kod prijatelja,tako da ne znam je li to realna cijena.Eto,ako može pomoći...
hvala! samo da jos nademo parking blizu plaze..mislim da ce nam to predstavljati problem, jer idemo bas u spici sezone..
evo karta
parking je kod ulice ivana skomerže a te plaže koje opisuje silkica duž strossmayerovog šetališa.
mi smo stavili stvari u ona kočlica za šoping, klinca u njegov kolica i prošetali se do plaže.nije daleko.
i šljunčane su, postepen ulaz
https://maps.google.hr/maps?hl=hr&q=...enica&ie=UTF-8
nema problema...nadam se da si skužila, post mi je pun grešaka jer sam pisala s bebačem u krilu![]()
Ima li tko preporuku za povoljan i ugodan smještaj za četveročlanu obitelj (2 odraslih + djeca od 6 i 8 g.) za Plitvice?
mi svake godine u crikvenici i super je tam
Ne znam je li se spominjao Primošten, i ima li neko iskustva, ali.... vrijedi razmisliti i o toj opciji... Malo mjesto, odlične plaže, šuma uz plažu...
Sležm se Lea - ali treba uzeti u obzir i skupi parking, gužve na ( krasnoj ) plaži i vrlo skup smještaj
Vjerujem, nisam u te detalje upućena (osim parkinga), više sam mislila na lokaciju i sve šta nudi, na širem ''splitskom'' području svakako bi preporučila svakom kad me pita, izbjegnu se troškovi trajekta (a tek to košta), nisu neke prometne gužve (kao oko Omiša i Makarske)...
Curke hvala vam za preporuku za Pliitvice![]()
Ljudi molim pomoc! Mi smo u Sv. Filipu i Jakovu i nemam kud s bebom od 5,5 mj. na plazu tj nema hlada i velika je guzva. Ima li kakve borove sume u blizini? Malac zato uziva ko nikad dosad na moru, njemu ocito odgovara ovaj tip plaze![]()
pozdrav, jeli netko zna nesto o mjestu Igrane kod Makarske. imam bebu od 7 mjeseci pa me zanima kakve su tamo plaže, da li da se odlučim za to mjesto po preporuci jedne frendice ili pak Šibenik ?????i ja bi borovu šumu i hlad s obzirom da sam bijelije putiai za bebu nije dobro naravno
![]()
Neznam za Igrane, ali odlicnu borovu sumu uz plazu imas u Primostenu.
http://www.google.hr/imgres?q=velika...23IGABw&zoom=1
Evo nas vratili se iz FJ i bilo je super. Taman smo tamo blizu Margarite Maris bili smješteni, i drugi dan skužili gdje se može naći mrva hlada. Problem je u tome što su sva mjesta u hladu "rezervirana" na način da ljudi ostave komad ležaljke i na njemu kamen. I tako to stoji danima, noćima, tjednima ... neke ni ne vidim da se pojave. Onda smo mi jednom ostavili preko noći i drugo jutro su naše ležaljke nestale. Inače, sve drugo je bilo čista petica!
i mene to beskrajno nervira!
ono malo hlada koji čine rijetki tamarisi su stalno zauzeti...
no, nije meni što su zauzeti, nego je to takav nered - užasno ružno za gledati svako poslijepodne i večer sve te stare ležaljke ...
inače u Brelima su to zabranili - piše na pločama uz plažu da će stvari biti uklonjene (ne znam pridržavaju li se komunalci toga u sezoni)