iris, ipak sam sad iskusnija s drugim

e sad , hvala vam puno na prijedlozima, ja sam "malo" (čitaj: puno) zahtjevna po pitanju mora i plaža jer sam naviknuta na ljepote makarske rivijere i otoka Brača, Hvara, Visa al sad mi je daleko ići tamo s njih dvoje pogotovo što bi mi došla baka i deda nakon odlaska tate, pa mi treba jednostavniji prijevoz.

Tkon, Preko, Pakoštane, Brela, Pag, Zaton, Biograd, Mljet...čekam dalje

Mljet i Brela-prekrasni al predaleko,
Zaton-pijesak (ne podnosim da mi se lijepi po tijelu i svemu što nosimo sa sobom na plažu iako mi je super resort kao takav),
Tkon mi je više zapušten nego da bih rekla lijepo mirno mjestašce i nema u blizini nikakav veći grad (inače moram na trajekt do Biograda,što naveče nije baš praktično s dvoje male djece), ostatak otoka isto vegetira. Vjerujem da je smještaj povoljan.

Biograd mi je isto super, starci tamo kampiraju godinama u Solinama,al je sve samo ne mirno mjesto na moru, tamo je najveća gužva koju sam vidjela zadnjih godina, čovjek na čovjeku jedino je valjda više ljudi u makarskoj rivi a i L. će vjerojatno tamo ići sama s bakom i dedom na tjedan dana, pa da ne ponavljamo istu lokaciju ha,ha,...

e u Pakoštanima nisam bila par godina, zadnji put kad sam bila bilo je jako puno ljudi a ona plaža (ja je zovem glavna ispred kampa) je bila prepuna i sva muljava, možda se nešto promijenilo odnosno možda imaju neke druge plaže za koje ne znam. Prosvijetlite me!

ostaje mi Preko koje me moram priznati privlači, tamo nisam nikad bila, a vjerujem da je na Ugljanu i ambulanta pri ruci a i naveče se može negdje prošetat (pa mi ne bi falio veći grad)...hmmmm..ovo mi je zasad najzanimljivije s obzirom na trenutnu situaciju s djecom.

ne bih htjela da ispadne da zanovijetam i da sam razmažena (iako malo jesam po tom pitanju) al zato i tražim pomoć jer treba udovoljit svim tim uvjetima, znam ja kud bih otišla da su mi stariji to bi bio neki od moja tri otoka i imala bih i mir i mooving, prirodne ljepote, pravi odmor al moram naći neko rješenje za ovo ljeto.