Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Zadaci za vježbu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Po čemu vaši osnovci u višim razredima vježbaju za natjecanje iz matematike, nakon što su riješili sve testove s prethodnih županijskih natjecanja?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Po čemu vaši osnovci u višim razredima vježbaju za natjecanje iz matematike, nakon što su riješili sve testove s prethodnih županijskih natjecanja?
    Pa kad je već stigao riješiti sve testove s prethodnih natjecanja

Postoje one zbirke za dodatnu matematiku, od Elementa (mi imamo Matematiku 6, ali nije baš nešto u upotrebi ) i od Školske knjige (plava žaba za 5. razred, zelena za 6., ne znam za dalje).

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nije riješio baš sve

Ima neku priručnu zbirku koju je dobio od nastavnice u kojima su zadaci s natjecanja prije 2010., a od 2011. nadalje je riješio. Starije testove mi se ne da printati jer za svaki drugi zadatak viče da je riješio (u toj zbirici) pa tražim neke druge izvore.

Hvala!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vidim da u našoj knjižnici imaju Elementovu Matematiku 6 plus iz 2002. (1. izdanje). Misliš li da bi mogla poslužiti? Da ne kupujem novu :škrta:

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Vidim da u našoj knjižnici imaju Elementovu Matematiku 6 plus iz 2002. (1. izdanje). Misliš li da bi mogla poslužiti? Da ne kupujem novu :škrta:
    Posudila je ja jučer i pokazala sinu, a on kaže da su zadatke iz nje radili u školi.
    Neka, nije me ništa koštalo.

A za državne, ne znam, vjerojatno će odbiti zbog psihološke blokade, mogu pokušati.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nek krene na zadatke s državnih.

Pohvale vrijednom djetetu, moj je teži oblik ljenčine - zacrtao je biti među prvih 10% na županijskom i procijenio da ne treba vježbati ništa. Bit će zanimljivo gledati taj fijasko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •