pia draga, samo polako....
stavljaj ga na prsa sto cesce, nijedna pumpica ti ne moze izvuci kao sto moze beba sisanjem.....pokusaj kad je gladan pa ti vjerojatno nece zaspati....
dok ga dojis masiraj grudi, od kraja prema bradavicama....ili masiraj mjesto na kojem imas kvrge , ako ih imas...
nemoj dozvoliti da ti dodje do zastoja mlijeka.....
mislim da nema potrebe da mu dajes bocicu s obzirom da imas dovoljno mlijeka....onoliko koliko izdojis, nije realna mjera kolicine mlijeka u dojkama jer ipak, kao sto sam vec rekla, beba sise i povuce i vise od te kolicine....

ako mu dajes bocicu, moze se dogoditi da ti odbije sisanje, jer mu je puno lakse jesti an bocicu nego dojiti pa bi zbilja bila steta da uz toliko mlijeka ne uspijete dojiti....

mlijeko se stvara po principu ponude i potraznje, kod vas to jos nije uspostavljeno jer je jos rano a u pocetku mlijeka zna biti vise nego sto ej potrebno.....zato bi bilo dobro, da uz pracenje broja mokrih pelena i izgleda djeteta (da je zadovoljno ) pokusate izbaciti bocicu, vratiti se skroz i samo dojenju, da se ponuda i potraznja mlijeka uspostavi prema potrebama djeteta....

pokusaj se smiriti, osavi sve druge poslove i nastoj se posvetiti samo sebi i djetetu dok ne uspostavite suradnju....

kako mi se cini ti si u splitu pa ako zelis da te jedna od nasim mama, polaznica rodine edukacije za pomoc pri dojenju, posteji , da provjeri polozaj dojenja i da ti uzivo da par savjeta?....