-
Draga pia, prvo bih ti čestitala na bebi, a kako sam tek sad vidjela post, vidim i da su ti cure puno korisnih savjeta već dale. Mene zanima još nešto: kažeš das ti dijete zaspe čim uhvati dojku. Reci mi je li imalo žuticu? Jer ako jest, ta pospanost je normalna, ali ti ćeš se trebati malo više potruditi da ga pridobiješ za sisanje jer takva djeca djeluju kao da su "lijena" za sisanje. Znači: češće nuditi sisu, svakako ga buditi noću ( jer ova dječica vole prebrzo prespavati noć, a mi mame to jedva dočekamo da se odmorimo
) I prepunjenost dojki može biti rezultat toga što dijete slabo siše, ali na svu sreću, ta pospanost prođe nakon što se žutica posve povuče. I svakako svrati pozornost na pravilan položaj bradavice u ustima ( dakle jako raširena djetetova usta, iz profila mora izgledati kao priljepak na dojci, bradom i obrazima dijete treba doticati dojku, iz profila se može ponekad vidjeti djetetov jezik ) jer ako se to nije uspostavilo, dijete ne može isisati dovoljno mlijeka.
Mislim da je u tvom slučaju bolje da se izdajaš ručno, dakle samo onoliko koliko je potrebno da osjetiš olakšanje u grudima i da razbiješ kvrge ( ukoliko ih imaš ).
Veliki pozdrav sa željom da se vaše dojenje što prije pretvori u čisto uživanje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma