-
Draga pia, vjeruj mi da mogu potpuno razumjeti kroz koje osjećaje trenutno prolaziš ( sad si u razdoblju kad te možda još cijelo tijelo boli ) i ako te uhvati depra, slobodno se isplači, daj si oduška, nama ženama to redovito pomogne više od ičega.
A što se tiče žutice: bila ona mala ili velika, djeca se puštaju iz rodilišta kad bilirubin počne padati, ali to ne znači da je ona potpuno prošla. No, taj podatak da ti se već počeo redovito buditi svaka 3 sata je znak da je ipak bila u pitanju manja žutica i da je Niko lagano svladava ( evo jedne dobre vijesti :D ) a to znači i da će imati više volje za sisanjem.
Po pitanju velikih bradavica: Niko ne mora strpati u usta cijelu areolu ( tamni krug ) već njezin dobar dio ( to samo nama koje imamo bradavice kao Sandra Bullock dijete proguta areolu u totalu
). Bitno je da svratiš pozornost na ispravan položaj bradavice u ustima, ali po broju kakica čini se da je kod vas stvar ipak profunkcionirala i da bebač uzima dovoljno masnog mlijeka ( a da krivo drži bradavicu ne bi mogao kvalitetno sisati, dakle još jedna dobra vijest za vas! :D )
Ne znam sad jel ti gore tko rekao, možda to i znaš da je, pogotovo ovako maloj bebi, preporučljivo davati dojku na zahtjev, dakle ne ograničavati se na sate, već na želje samog djeteta jer ćete tako bezbolnije prolaziti moguće skokove u rastu kad ti se možda učini da dijete traži od tebe previše ( ovo te ja samo pripremam, ali to neke mame ni ne osjete ).
Eto, javljaj nam se i dalje sa svime što te muči, ovdje smo za tebe!
Velika pusa tebi i Niki od nas dvoje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma