Pia, vidim na isti nacin hranimo djecu. Iste probleme imamo i sa grudima, s time da je meni ta napetost u grudima prosla prije nekih pet dana. Sve do jucer imala sam mlijeka za dva obroka, a evo vec dva dana primjecujem da mi je mlijeko pocelo nestajatiPokusavala sam i dojiti, ali vidim da vise nece. Vidjet cu kako ce se stvari odvijati u narednim danima. Voljela bih je dojiti, pokusavat cu i dalje svim slilama, ali nekada se ne moze glavom kroz zid.
Nadam se da ces ti imati vise srece od mene :D
Danas smo bili na prvom pregledu kod pedijatra. Mala je za deset dana dobila 350 grama i dok kaze da je to super. Moram ti reci da i moja curica koja trenutno ima 15 dana jede puno. Kolicinski obroci se krecu izmedju 75-100ml. Pedijatar kaze da je to Ok i da djetetu treba davati hrane onoliko koliko trazi.
Pozdrav od mene i Edite i nemoj se nervirati. I mene spucaju hormoni (valjda)pa placem. Sve je to normalno poslije poroda.
18.3.2004-Edita

Pokusavala sam i dojiti, ali vidim da vise nece. Vidjet cu kako ce se stvari odvijati u narednim danima. Voljela bih je dojiti, pokusavat cu i dalje svim slilama, ali nekada se ne moze glavom kroz zid.
Odgovori s citatom