Treći dan poslije poroda grudi su mi bile kao kamen! Bolile su ko vrag!!! Bradavice su bile tako nabijene da ih moj maleni nije mogao ni uhvatiti!!
Davali su mu bocu a mene izdajali ručno-što je bilo užasno!!!
Sad ga kako tako mogu podojiti ali mu isto dam bocu poslije.
Grudi su još uvijek teške, izdajam na pumpicu i bojim se da će mi to još više povećati proizvodnju mlijeka!! Danas sam mu dala svoje izdojeno mlijeko i čitavo popodne mi plače. Jel mislite da to može biti zbog tog mlijeka??
Uglavnom, na rubu sam živaca i stalno plačem umijesto da sam presretna.....![]()
![]()
![]()

Odgovori s citatom
) I prepunjenost dojki može biti rezultat toga što dijete slabo siše, ali na svu sreću, ta pospanost prođe nakon što se žutica posve povuče. I svakako svrati pozornost na pravilan položaj bradavice u ustima ( dakle jako raširena djetetova usta, iz profila mora izgledati kao priljepak na dojci, bradom i obrazima dijete treba doticati dojku, iz profila se može ponekad vidjeti djetetov jezik ) jer ako se to nije uspostavilo, dijete ne može isisati dovoljno mlijeka.
). Bitno je da svratiš pozornost na ispravan položaj bradavice u ustima, ali po broju kakica čini se da je kod vas stvar ipak profunkcionirala i da bebač uzima dovoljno masnog mlijeka ( a da krivo drži bradavicu ne bi mogao kvalitetno sisati, dakle još jedna dobra vijest za vas! :D )
) ali jednostavno ne znam šta ću!
:wink: