Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: Nalijeganje na trbuh pri porodu...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Rodila na SD 2009, znaci ne tako davno... Te njihove svemirske stolce nisam vidjela, a i tad su ih imali. Je da mi je sve u izmaglici ali sam poprilicno sigurna da sam radjala na skrooooz ravnom stolu, mozda je uzglavlje bilo podignuto za max 30 stupnjeva. Morala sam se sama odici i drzati se za koljena, ufff kad se sjetim...

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Rodila na SD 2009, znaci ne tako davno... Te njihove svemirske stolce nisam vidjela, a i tad su ih imali. Je da mi je sve u izmaglici ali sam poprilicno sigurna da sam radjala na skrooooz ravnom stolu, mozda je uzglavlje bilo podignuto za max 30 stupnjeva. Morala sam se sama odici i drzati se za koljena, ufff kad se sjetim...
    Joj, joj, boli me kad čitam!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    mislimo ono... wtf???
    kakav je to obrnuti kukac, uzbrdno izgonski položaj
    to su i meni sugegrirali, aj ma nema šanse... ja sam se pitala jesu li oni normalni, kad su mi to predložili...
    ono, ispadneš ko kornjača na oklopu...užas
    i onda guraj uzbrdo....
    poslije sam kod kuće se išla tak vaćat na podu i gledat u ogledalo di u zraku i završi intimno mjesto...

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    da, na moju veliku žalost
    al srećom bez trajnih posljedica
    je. hvala Bogu..stvarno gorzno.. još sam negdje pročitala da je taj zahvat zabranjen (mislim u nekim zemljama, nisam ziher)..a pogotovo na taknutoj maternici..strava

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •