Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Domaće večernje kašice

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno Domaće večernje kašice

Pitanjce, dakle zanima me šta na večer pripremate svojim bebama? Žena je do nedavno sinu od 8 mjs davala kašicu koja se radi sa vodom (i ima u sebi obrano mlijeko) i odlučila je ne davati mu kao i one koje u sebi sadrže ad mlijeko jer sadrže puno šećera i ostaloga... inače poklopa kašicu i za pola sata do sat sisa. Malo smo čitali da postoje kombinacije sa rižinim i zobenim mlijekom. U kojim omjerima to ide i kakve su sve kombinacije moguće? I više ne kužim da li se smije izdojeno mlijeko kuhati ili ne? Pozdrav i ispričavam se na podužem postu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

izdojeno mlijeko se ne smije kuhati

palenta, raznorazni grizevi ( pšenični, rižin, griz od prosa....), cjelovite žitarice kombinirane sa voćem, pahuljice od žitarica ( ječmene, ražene, zobene )....hrpa toga ima, a da nije gotovi prah u kutiji

naravno od ovoga što sam napisala treba vidjeti što je mama uvela i da li je uopće davala glutenske namirnice

sve se može skuhati na vodi i dodati izdojeno mlijeko

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

meni je bezveze u kasice dodavati izdojeno mlijeko kad ga ionako dobije iz originalne ambalaze
    zobena kasa s bananom
    zganci, kasnije s jogurtom
    griz na rizinom mlijeku, moze i na vodi
    svjezi sir
    evo, par ideja, ovisi o dobi i sto ste dosad probali...

edit: isto smo napisale
    Posljednje uređivanje od tua : 17.02.2012. at 22:33

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma ovo za izdojeno mlijeko sam napisala čisto iz razloga jer su ljudi navikli da djeca jedu palentu sa mlijekom, griz na mlijeku itd., ja sam uvijek kuhala na vodi, dan danas neke stvari bez obzira na sve, pa ovo čisto da smirim dojam

dakle, nije potrebno dodavati izdojeno mlijeko, ali ako majka želi...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

može i gore spomenuto rižino, zobeno mlijeko, ali to nije mlijeko, to je napitak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •