Jel zna netko gdje se (u najboljem slucaju u zapadnom dijelu Zagreba) moze obaviti refill tinte za (hp) printer?
Hvala!
Jel zna netko gdje se (u najboljem slucaju u zapadnom dijelu Zagreba) moze obaviti refill tinte za (hp) printer?
Hvala!
OK, budem se prosetala pa cu vidjet Hvala
Izračunala sam da sam potrošila oko 8 € u zadnja tri mjeseca, i gledam sad 39 € je printer najjeftiniji na tintu... pa se msm otplatila bih ga u godini dana... msm ako ne računam tintu. Ima neko takav i kakva su iskustva?
Znam samo sto jeftiniji printer, to skuplji toneri.
Ne znam kakvi su to na tintu??
Pa to unutra, boja, kak se to zove? Da, evo sam to sinoć istražila i točno je, ne isplati se.
A Boze mislila si na tintu u tonerima
Najbolje uzet nesto optimalno, inace ces se naplacat tonera.
Ako malo printaš, nikako se ne isplati printer u boji. Toneri se sasuše prije nego što ih potrošiš. Ja imam laserski a4 crno bijeli, kupujem zamjenske tonere i imam dojam da traju vječno. Model je HP laserjet m1005, ako još postoji. Tonere kupujemo u Analogbitu.
razlog zašto želim uzeti printer je i taj što je u jedinom obližnjem print studiju gđa neljubazna, ali to na stranu, već dvaput je slušam kako govori klijentima da upišu svoje email lozinke kod nje kako bi mogla skinuti dokument za print, i to mi je vrlo neprofesionalno i ne ulijeva mi osjećaj povjerenja...
koliko brzo se isuši tinta u tim malim printerima, msm ono nećemo puno printati, ali već mi stvarno ide na živce nositi na printanje dokumente nekome ko se drži kao da bi najradije nogom izbacio svakog klijenta van
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 28.11.2024. at 11:13
msilim da svaki printer ima i neoriginalni toner za kupiti
naš original je 100 eura, u HG spotu - njihova marka 16 eura; paket papira 5-6 eura
(ali kod nas se priiiiiiintaaaa... ja volim papire)
a kad su djeca bila manja, printala sam zadatke za vježbu, stranice za bojanje, lutkice za bojanje odjeće i izrezivanje...ma svašta nešto, oni su sami printali ...to je super za duge zimske dane i dječju zabavu.
umjesto tog od 39 eura, i ako ga želiš otplaćivati godinu dana, uzmi neki malo skuplji. mislim da oko 150 eura bi se našlo, odi u specijalizranu trgovinu po savjet.
Treba li ti printer u boji?
Crno bijeli bez scanera:
https://www.hgspot.hr/laserski-print...-fi-usb-6gw62f
Ako sam dobro vidjela, zamjenski toner za 1100 stranica košta oko 15€.
hjoj nemam mjesta gdje to držat (( ić ću vidjet u knjižnicu prvo jel printaju tam
To je wifi printer, dakle staviš ga na ormar ili u ormar
Ja bi za printer uvijek našla mjesto
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 28.11.2024. at 18:38
a koliko traje tinta onda u tom laserskom ako se printa cca 10-20 papira mjesečno?
15 centa crno bijelo 70 centa fotografija, a print u boji onda mora bit neš između
evo mi iz knjižnice javili kod njih 10 centa... wuhuu
ma oni su ok, rijetko kad printam jer većinu dokumenata koliko god mogu šaljem emailom ali nekad baš ne može drugačije nego papirom
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 29.11.2024. at 18:09