Naravno zamrzavanje embrija i oplodnja svih js...
Zna li netko kada se predviđa izmjena postojećeg zakona? Ja nestrpljivo čekam...
Naravno zamrzavanje embrija i oplodnja svih js...
Zna li netko kada se predviđa izmjena postojećeg zakona? Ja nestrpljivo čekam...
Gaga76, izmjene zakona one ozbiljne i cjelokupne neće prije ljeta, da li će biti nešto prije toga, parcijalna izmjena postojećeg kao što je bilo najavljeno (bar omogućavanje oplodnje više od 3 j.s. i s time mogućnost zamrzavanja embrija), ne znam......
Oplodnja SVIH jajnih stanica i smrzavanje embrija!
Sloboda izbora.
Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali priej izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!
Iz pouzdanih izvora znamo da su biolozi Alfred Kniewald i Pavle Romac za mogućnost oplodnje svih jajnih stanica i da svoju borbu i zalaganje već usmjeravaju prema takvom rješenju. HVALA VAM NA TOMEi ako nas čitate
![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 19.02.2012. at 21:15
To je divna vijest! Napokon se netko odvažio stati na stranu pacijenata!
Hvala vam od![]()
Uvijek bih izabrala zamrzavanje embrija... to sam i napravila, na žalost u Sloveniji jer mi moja draga država nije dala mogučnost izbora. Nadam se da će dati nekim novim generacijama