-
Kako negujete grudi?
Narocito me zanimaju odgovori mamica koje duze doje.
Ja sam za vreme trudnoce i prvih meseci dojenja jako cesto mazala grudi, masirala ih, ali kasnije sam odustala. Nema se vremena a ni volje. Nisam obracala nikakvu posebnu paznju na njih. (Dojim 17 meseci.)
Medjutim, u poslednje vreme sam opet pocela. Ponekad istusiram hladnom vodom, pa namackam kremom. Konacno sam kupila grudnjak koji mi odgovara. I sve mi se cini da su mi sad nekako lepse. Bolje se osecam sve u svemu.
A vi? Cuvajte cice da vam duze traju! 8)
-
ne masiram ih ni ne mazem!!
-
Osoblje foruma
čime ih mažeš?
nadam se ne i bradavice?
-
Ja ih mažem nekakvim Nivea uljem za tijelo. Ne bradavice!
-
Mazem nekad uljem za telo od nevena ili od ruze (Weleda), a nekad kremom za lice ili imam jednu malo masniju sa pantenolom kad mi je koza bas onako suva. Nisam nikad mazala bradavice, razume se, ali dobro je da si to spomenula zbog friskih mamica
-
ne radim nista posebno, kad namazem tijelo poslije tusiranja, namazem naravno u grudi.
mislim da je za dobar izgled grudi najvaznija vjezba, a za to nema bolje vjezbe od podizanja djeteta
ja nisam imala bolje trbusnjake u zivotu, a grudi mi nakon 20 mjeseci dojenja izgledaju identicno kao prije trudnoce.
nisam niti isla na fitnes, niti vjezbala, sve od nosanja djeteta i dosta setnje.
e da, u trdnoci sam dosta pazila da ne dobijem strije, redovito sam mazala trbuh i grudi nekim clarinsovim uljem.
-
najvažniji je kvalitetan i udoban grudnjak
ja ih ničim ne mažem, kad sam dojila mazala sam bradavice svojim mlijekom i to je to
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma