Možda malo OT, ali voljela bih čuti što su to po vama dobre ocjene, a što loše? Meni su i odličan i vrlo dobar i dobar, jako dobre ocijene. Pogotovo kada se radi o usvojenom znanju, ali zbog sporosti ili dekoncentracije na ponekom ispitu bude rezultat nešto slabiji. Gledam i razmišljam, evo pisali ije i je, 13/13 odličan, 12/13 vrlo dobar, 11/13 dobar i tako dalje. Slično je i s drugim predmetima. Pa to su nijanse! Trojka zato što je pogriješio na dva mjesta, pa to nije vrijedno spomena, ne znam, možda griješim! Kada je kod kuće vježbao jedan dan je bilo bez greške, a drugi dan iste riječi, a grešaka "ko u prići"...
Kod nas je u imeniku šaroliko, prevladavaju petice, ali nađe se i četvorki i trojki, a njegova učiteljica je puna pohvala, a to je meni, iskreno i najvažnije. Gradivo prati, ne zaostaje, aktivan je, surađuje... Uvijek se trudim da bude dobra suradnja s učiteljicom i da imamo otvoreni razgovor. Naravno, da je drugačije kada se gradivo gomila, dijete ne razumije, zaostaje, povlači se, odbija suradnju tada se treba angažirati i razmišljati o alternativama kao što Roza spominje.