Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: 2. razred osnovne skole i matematika

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    meni je očito da učiteljica ne zna/ne može/nema vremena baviti se posebno s dečkom
    a zato i služi dodatna iz matematike, da napreduje i radi više i teže od drugih

jer ako dijete prekrasno pjeva neće mu učiteljica dati ariju da pjeva na glazbenom u drugom osnovne
    ali ćeš ga ti upisati na zbor da razvija svoj talent
    zasto ne?
    sposobni i pametni ucitelji to rade.
    oni manje sposobni ocito ne.
    ali ne zato sto bi to bilo bolje za dijete.
    nego zato sto je njima tako lakse.

a skola ne postoji zbog ucitelja, drustva, ucenja strpljenja i slicnoga, nego zbog djece. (i u svemu tome nade se mjesta i za ucenje strpljenja. ali pravih mjesta, ne krivih)
    i koliko god sustav bio ovakav i onakav, jako dobri ucitelji nadu nacina da budu u sluzbi djece, ne obrnuto.

znam iz iskustva vlastitog djeteta, sebe same i moje mame koja je bila uciteljica.
    pa je i u ono doba davno, davno, u malom mjestu, nasla nacina da djeci pristupa koliko toliko individualno.
    pa su djeca koja su citala pisala, racunala.. prije polaska u skolu, ili su se pokazala kao prilicno iznadprosjecna "pjevala arije".
    a za one kojima je bilo tesko, je takode nasla nacin da u suradnji s roditeljima izvuce najbolje iz njih.
    i to sve prije puuno, puno godina.
    Posljednje uređivanje od seni : 21.02.2012. at 11:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •