Na preporučenom uzv mozga malenom su našli sjenu s desne strane i predložili vađenje torch-a radi otkrivanja ili otklanjanja bilo kakvog problema vezanog za kalcifikaciju? Jel netko od vas ikad vadio taj torch? Molim konkretne odgovore i iskustva?
Na preporučenom uzv mozga malenom su našli sjenu s desne strane i predložili vađenje torch-a radi otkrivanja ili otklanjanja bilo kakvog problema vezanog za kalcifikaciju? Jel netko od vas ikad vadio taj torch? Molim konkretne odgovore i iskustva?
http://www.centarcedrus.hr/media/3047/torches.pdf
evo nešto pojašnjenja u članku...
ja sam ga vadila u trudnoći,jer imam mačku,pa su htjeli vidjeti jel sve ok radi toksoplazmoze. vadila sam krv gore na Zvijezdi u Zg, nalaz gotov za par dana,srećom negativan
Hvala Iris. Mi nemamo mačku, imamo psa
Kažu da je u većini slučajeva negativan pa se i ja nadam tome...
i ja se toplo nadam i držim fige.da se ne zabrineš budu dupli rezultati za svaku bolest:je li trenutno imaš i je li preboljena, meni su rubeola i CMV bili pozitivni,pa sam se uke...a od straha,a u biti sve ok.
I MM i ja smo vadili TORCH nakon druge izgubljene trudnoće. Krv smo vadili u svom gradu koju smo onda slali u Zagreb na kliniku Fran Mihaljević jer je doktorica samo njima potpuno vjerovala za točan rezultat. Nalaz za neke viruse nam je čak bio i loš, ali sljedeća trudnoća je prošla uredno i dijete je zdravo.
Tada smo saznali i da smo oboje preboljeli mononukleozu, a da nismo znali.
Malome su našlitu sjenu, kao nekakva kalcifikacija tako nešto. Šalju me da ga odvedem na vađenje krvi iz vene. Mene nitko nije slao nigdje ni u trudnoći ni sad. Samo malecnog!!!
Ja nemam pojma koja bi bila veza između kalcifikacije i torcha. Nadam se da će ti se javiti netko tko može objasniti.
Želim ti da se pokaže da nemaš razloga za brigu!
ništa od toga se kod mene nije dalo ni naslutiti. Malome su našli a on je sad već godinu dana, tak da sam jako u brizi!