Na preporučenom uzv mozga malenom su našli sjenu s desne strane i predložili vađenje torch-a radi otkrivanja ili otklanjanja bilo kakvog problema vezanog za kalcifikaciju? Jel netko od vas ikad vadio taj torch? Molim konkretne odgovore i iskustva?
Na preporučenom uzv mozga malenom su našli sjenu s desne strane i predložili vađenje torch-a radi otkrivanja ili otklanjanja bilo kakvog problema vezanog za kalcifikaciju? Jel netko od vas ikad vadio taj torch? Molim konkretne odgovore i iskustva?
http://www.centarcedrus.hr/media/3047/torches.pdf
evo nešto pojašnjenja u članku...
ja sam ga vadila u trudnoći,jer imam mačku,pa su htjeli vidjeti jel sve ok radi toksoplazmoze. vadila sam krv gore na Zvijezdi u Zg, nalaz gotov za par dana,srećom negativan
Hvala Iris. Mi nemamo mačku, imamo psa
Kažu da je u većini slučajeva negativan pa se i ja nadam tome...
i ja se toplo nadam i držim fige.da se ne zabrineš budu dupli rezultati za svaku bolest:je li trenutno imaš i je li preboljena, meni su rubeola i CMV bili pozitivni,pa sam se uke...a od straha,a u biti sve ok.
I MM i ja smo vadili TORCH nakon druge izgubljene trudnoće. Krv smo vadili u svom gradu koju smo onda slali u Zagreb na kliniku Fran Mihaljević jer je doktorica samo njima potpuno vjerovala za točan rezultat. Nalaz za neke viruse nam je čak bio i loš, ali sljedeća trudnoća je prošla uredno i dijete je zdravo.
Tada smo saznali i da smo oboje preboljeli mononukleozu, a da nismo znali.
ništa od toga se kod mene nije dalo ni naslutiti. Malome su našli a on je sad već godinu dana, tak da sam jako u brizi!
Malome su našlitu sjenu, kao nekakva kalcifikacija tako nešto. Šalju me da ga odvedem na vađenje krvi iz vene. Mene nitko nije slao nigdje ni u trudnoći ni sad. Samo malecnog!!!
Ja nemam pojma koja bi bila veza između kalcifikacije i torcha. Nadam se da će ti se javiti netko tko može objasniti.
Želim ti da se pokaže da nemaš razloga za brigu!