Nisam našla temu,ako postoji,ispričavam se.
Treba mi savjet. ovako ide priča:
dijete mi je osigurano preko vrtića. Svake godine plaćamo neku sitnu premiju,vrtić sklopi ugovor s osig. društvom i dječica su 24 sata osigurana od nezgode i sl.
E sad...mi smo neki dan imali nezgodu: u parkiću je pala s prečke i rasjekla bradu koju smo zbrinuli u dječjoj bolnici.
Kad je krenula u vrtić,pitala sam ravnateljicu za prijavu slučaja,da vidim,pošto je osigurana možda nešto i dobije.
Uredno mi je dala zahtjev,ispunjen od njezine strane (vrtića) ja sam dodala podatke i opisala događaj. Priložila nalaz od liječnice i odnijela u poslovnicu osiguranja.
Došao mi danas odgovor: " pregledom dokumentacije od naših vještaka...bla.bla..sukladno Općim uvjetima za osiguranje od posljedica nesretnog slučaja te pripadajućoj tablici za odeđivanje postotka trajnog invaliditeta,kao posljedice nesretnog slučaja,trajni invaliditet nije utvrđen. Stoga ne postoji osnova za isplatu dijela osigurane svote za trajni invaliditet"
kakav trajni invaliditet? To nismo ni tražili..jednostavno nesretni slučaj i posljedica šavovi na bradi...
oni su (barem po meni) osigurani za sve nezgode,a ne samo za trajni invaliditet. a možda se i varam..niš mi tu nije jasno pa možda vi više znate što i kako se postaviti prema njima.
napominjem da je šogorica pred 2 g imala prometnu koju je sama skrivila,vozila dijete u autu,dijete je imalo samo modricu ali su išli u dj. bolnicu,i na osnovu toga i pretrpljenog straha djetea dobila 4000 kuna. Osigurana bila preko istog vrtića i istog društva...
zato mi tu nešto ne štima...
znate vi više o tom?