Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: AS starije od 6 god

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno AS starije od 6 god

Potaknuta ovim linkom:
    http://autosjedalice.info/cms/index....d=51#Pitanje17

zanima me koliko je vas zaista posegnulo za pilom,sjekirom,cekicem i inim alatima te unistilo AS stariju od 6 god?
    Mi smo upravo kupili novu AS a stara (naslijedjena od rodjaka,istekao joj rok) ide u smece,MM ce si dati oduska te je prethodno ˝raskupusati˝

Primjetila sam da se i na burzi vrlo lako prodaju one stare 5 pa i 6 god,dakle nije da se svi bas drze propisanih savjeta...
    S obzirom na cijenu istih nije ni cudo... (mogli su ministri odlucit ukinut PDV npr. na auto-sjedalice...to bi bilo pohvalno!)

U prometu svakodnevno vidim djecu koja sjede u krilu majki ili na straznjem sjedalu bez sjedalice tako da imati AS staru 7-8god naspram toga je ipak bolje....e,sad koliko je takva praksa losa? Da li su radjeni crash testovi na starim sjedalicama pa da se vidi da one lakse pucaju?
    Pri kupnji rabljene,znamo da je bitno znati da li je ista bila u sudaru no ima li veze da li je rabljena AS bila u autu koje nije garazirano,stoji cijeli dan na suncu pa se plastika vise zagrijava isl....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.02.2012. at 19:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •