-
Čestitam od srca i Borni želim dobrodošlicu, kojeg god spola bila!
-
-
Česitke od srca. 
Dobro nam došao, Borna (dečko?)!
-
Dobro nam došla Borna
-
-
čestitam i želim ti brzi oporavak
-
-
Čestitam
-
Cestitam i Borni zelim dobrodoslicu
-
Čestitamo i brzo se oporavi, diči
!
-
Evo nas doma, već dva puna dana. Malena Borna rođena je 17.02.u 9.30, kao bubica od 2200.g. i 45cm, u šali kažem da će 56icu nositi do drugog rođendana...
S obzirom da su me tijekom hospitalizacije na patologiji trudnoće uvjeravali svakodnevno da nije veća od 1850g. i da tu riječ o težem zastoju rasta kad su mi na porodu rekli za težinu bila sam presretna, kao da su mi dali milijun dolara! Znala sam da onda niti nećemo dugo još ostati u bolnici, što bi da je težina bila ispod 2kg. zasigurno bilo! Apgar joj je bio 10-10, znači zdravi smo ko dren. Sve je prošlo bez žutice, bez inkubatora, sisamo ko veliki! Jedino što mi se čini da je zamijenila ženska dan za noć pa mi po danu zna spavati u komadu po pet-šest sati! Sam carski iako je bio treći, pa po dr.-ima samim tim i rizičniji je prošao dobro i ja sam već spremna za akciju! Iako moram priznati da sam na momente bila ozbiljno poljuljana u želji za 4-o čedo, koje si želim jednog dana...bila je spinalna i bila sam budna kao i na prošlom porodu. Inače sve pohvale svom osoblju i zaposlenicima Svetog Duha, nemam prigovora na nikoga! Svi su mi bili super i sestre na patologiji trudnoće i dri- točno se zna tko što radi nema grešaka, savršena organizacija, dr.-stručni, samouvjereni, baš kako treba biti. Odjel babinjača također super dječije sestre, sestre za mame, ma sve je bilo odlično! Svima veliki pozdrav
Cure svima hvala na podršci i čestitkama!
-
-
bas je lijepo procitati tako pozitivno iskustvo. cestitam.
-
čestitke od srca
-
bravo diči, čestitam ti. super ime!!
-
Osoblje foruma
-
Bravo Dici! I bravo za malenu Bornu!
Cestitam jos jednom!
-
Čestitke još jednom i od nas i super da je sve prošlo puno bolje nego se predviđalo 
naime moja kolegica dolazi na kontrole na Sv. duh zbog manjka plodne vode i planira doći tamo rodititi pa ću joj prenjet tvoje lijepo iskustvo poroda a i samog babinjača na Sv. duhu
pusa Borni
-
Hvala vam
evo jučer smo bili kod pedijatra na vaganju , kad je izašla iz bolnice imala je 2060, jučer 2140 (80g. u dva dana), super,novo vaganje za deset dana...ja bila na vađenju šavova što je prošlo skorz bezbolno....
-
Super Diči baš mi je drago.
Sećam se naših proletnjih beba 2007, zajedno smo pisale.
Ja se još mislim kad ću drugo a gle tvoj potpis
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma