Smijeh me lovi kad vidim mame: nedjeljne ranoranilice!
Sinoć mi je od nekih bebinih strašno neugodnih pokreta (ko da krtica kopa) i menstrualne boli s lica kapao znoj (od 22h do 01h). Imali smo goste, pa sam tek nakon toga mogla otići u krevet. U krevetu se smirilo, pa sam zaspala ko top. Preko noći sam se uobičajeno budila 4 puta radi pišanja.
Jutros mi se čini da me u donjem desnom dijelu trbuha malo manje boli nego jučer. Već 2 dana nisam kakala (od onih trudova radi kojih sam imala proljev). Uskoro ću se spremiti i otići na SD na zakazani pregled (ctg i plodna voda uzv-om). Sada dasha tamo sigurno uživa sa svojom bebicom, sretna kaj je sve gotovo.

Odgovori s citatom
Ne sjećam se kad sam zadnji put toliko spavala. Preko noći sam se doduše vrlo često ustajala kako bi išla piškiti. To mi je toliko teško palo da sam i to obavljala kroz san. Tijekom noći sam samo u dva navrata pritisak (kao da imam proljev), ali se ubrzo smirilo. Zaboravila sam spomenuti da već dulje vremena imam iscjedak (vodeni ili bjelkasti, bez mirisa), ali je u zadnjih par dana pojačan. Danas mi je 40+4.

ali da ne bi uzrokovala upalu bubrega). O tome ima jako puno na netu i forumima, a vidi i:
Par puta na dan skuzim da se trbuh malo zategne i stisce me prema guzici (juhuhu, koja grafika) i to je to. I onda nikom nista. I sinoc sam u polusnu razmisljala o tome da mi je trbuh drugaciji nego obicno i onda sam zaspala. Ono, briga me bas stav. I nista, naravno. Fino sam spavala sve do 5:30 kad me suluda sestra nazvala na hrvatski mobitel. Ali ajde, barem je imala neke dobre vijesti.
(Ok, pocinjem izgledati kao ogledni primjerak.)