Pokazuje rezultate 1 do 50 od 798

Tema: Kako ste se osjećale pred porod

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam se bila zabrinula zbog tolike vode, pomislila sam da je šećer u pitanju a nisu me slali na OGTT i na kraju sam par dana prije poroda završila u bolnici i tamo su mi radili sve pretrage i nije bio šećer. Znala sam samo po noći popiti po 2l vode, a danom sigurno 4l.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se bila zabrinula zbog tolike vode, pomislila sam da je šećer u pitanju a nisu me slali na OGTT i na kraju sam par dana prije poroda završila u bolnici i tamo su mi radili sve pretrage i nije bio šećer. Znala sam samo po noći popiti po 2l vode, a danom sigurno 4l.
    ovo i mene brine... ni ja nisam radila ogtt jer nisam dobila puno kila. oko 13... šećer u krvi preko obične ks je bio u normali skroz... sad i mene brine da nemam šećer jer zbilja sam non stop žedna, umorna i pospana... i nemam apetita..... mitovski zašto si u bolnici završila par dana prije poroda? jesi onda išla na indukciju ili si čekala trudove u bolnici?

u ponedjeljak idem na prvi ctg, beba mi je jako jako mirna i bojim se da će imat sporije otkucaje pa da me ne ostave isto u bolnici...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ni ja nisam radila ogtt, i moj i bebin prirast su ok, nije bilo indikacija. Žedna sam cijelu trudnoću, a pgotovo sad. Iva, dok god ti uobičajeno osjećaš bebu, ne brini, ne moraju se sve bacakati. Neke su mirnije. ~~~~~~~~~ za uredan ctg. Ja sutra u bolnicu, skidam šav serklaže i uključujem štopericu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •