Ni ja njega ne želim. Kad su danas rekli da nema dr. Blagaića skoro me kap pogodila od frke da nije dr. Jakovčić tamo. U prošloj trudnoći mi je rekao: "ajde šta čekate, dajte počistite stol da možete gore!", misleći da trebam maknuti prljave papire (ostale iza prošle pacijentice) i staviti si čiste.... Toliko sam se zbunila (a i bojala sam se da mu se ne zamjerim) da sam išla skupljati te papire i to si ne mogu oprostiti. Drugo, kod njega me boli vaginalni pregled jer je on izuzetno grub. Treće, on me ozljedio prilikom amnioskopije kada sam prokrvarila (znam da se to događa, ali ne mogu si pomoći a da to ne vezujem uz njegovu grubost).
Rekla sam tamo da ne želim njega, pa su mi rekli da je on četvrtkom. Ali četvrtkom poslijepodne u trudničkoj je dr. Brekalo, pa ako trebaš doći taj dan, rekli su mi da je moguće doći popodne kod nje. Tako ću ja napraviti ako me stave kod njega. Kako ja trebam doći u petak, pitala sam tko je tada tamo pa su mi da je tamo rekli dr. Bekavac. Tako da sam bez brige.
Inače, u 15,00 h me ulovila menstrualna bol (u križima i jajnicima) i bol u stidnoj kosti. Ali ne kao kontrakcije, već kao konstatna bol. Budući da sam bila umorna, otišla sam odspavati. Zaspala sam ko top i maloprije se probudila.