Pokazuje rezultate 1 do 50 od 798

Tema: Kako ste se osjećale pred porod

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Je li itko od vas osjećao u zadnjem mjesecu lagano probadanje u području rodince? Nekako slično kao kad trebam dobit menstruaciju, kratka bol koja traje par sekundi, ali je osjeti točno u rodnici. Jel to mozda početak otvaranja? Jer sam bila na kontroli prije tjedan dana, dr. me kratko popipao vaginalno, nije rekao ništa da sam otvorena, a ja već neko vrijeme to osjećam. Inače osjećam samo bebine pokrete i ponekad lagane kontrakcije, ništa konkretno. Imam kontrolu idući utorak, a idući petak je tremin. Vidit ćemo kako će ići. Iako mislim da se ova moja mala neće nigdje žurit.

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

.
    Posljednje uređivanje od rutvica : 09.08.2016. at 23:10

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ariena, veraM, sadie - pred porod sam se isto prebacila iz vrlo aktivnog moda u usporeni, lezeci. To je bilo oko tjedan prije poroda. I dobila sam dobar savjet - spavaj sad koliko god možeš, jer nakon poroda će to biti vrlo upitno Tijelo se uspori i skuplja energiju za porod. Sve normalno. U redu je gledati cijeli dan gluposti na netu i jesti ležečki. Ako vas itko išta pita: "pripremamse"

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj VeraM prvotno napisa Vidi poruku
    Je li itko od vas osjećao u zadnjem mjesecu lagano probadanje u području rodince? Nekako slično kao kad trebam dobit menstruaciju, kratka bol koja traje par sekundi, ali je osjeti točno u rodnici. Jel to mozda početak otvaranja? Jer sam bila na kontroli prije tjedan dana, dr. me kratko popipao vaginalno, nije rekao ništa da sam otvorena, a ja već neko vrijeme to osjećam. Inače osjećam samo bebine pokrete i ponekad lagane kontrakcije, ništa konkretno. Imam kontrolu idući utorak, a idući petak je tremin. Vidit ćemo kako će ići. Iako mislim da se ova moja mala neće nigdje žurit.
    Točno to sam i ja osjećala u tom razdoblju i zaključila isto što i ti. Tijelo se priprema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •