Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: Raspad braka!Varanje,a mozda i ne!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A uzrok je dignut ku, tri pive više, dobra atmosfera i mlado, slobodno društvo.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A ja mislim da je uzrok baš ono što si (čini mi se) ti napisala - muž na jednoj, žena na drugoj strani. Nakon toga dođu pive i ostatak.
    Posljednje uređivanje od trampolina : 21.02.2012. at 11:52

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa kaj imamo posla s napaljenim pubertetlijama ovdje?

Moj prvi bi dobio kantu hladne vode na glavu, pa nek se hladi .

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne. uzrok zasto je to draze od bivanja doma sa zenom i djecom s kojom je do nedavno uzivao.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mislim da nije točno i čak da je štetno navesti osobu da misli kako je ona uzrok što muž izbiva iz kuće jer je vani ugodnija atmosfera nego što ju je ona stvorila kod kuće. Sasvim je normalno da je premorena uz pretpostavljam dvoje male djece a sve preuzima na sebe što treba i ne treba. To znam jer sam i sama takva. A muža treba spustiti na zemlju. U redu je da ponekad s društvom ostane poslije posla na piću, to je nekad čak i potrebno jer se tako ostvaruju i neke poslovne veze ali ga treba opomenuti i na obaveze prema obitelji, a to nije samo donijeti plaću kući. I ja sam sa svojim imala razgovor i zbog posla i zbog drugih stvari i više puta sam mu rekla da ga nitko nije silom natjerao u brak niti ga sili da ostane i kada god poželi može izaći iz braka i biti opet slobodan. Oboje smo u ovom zajedno i meni se isto život promijenio i neka preuzme obaveze koje brak i obitelj nosi. Naravno da to možeš reći samo ako nisi potpuno financijski ovisna o njemu. Kad sam mu to rekla to sam ozbiljno i mislila i on je to znao i da vidiš kako se smirio. Naravno da nije sve tako jednostavno i da bih prolila more suza da do razlaza stvarno dođe.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Kimi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nije točno i čak da je štetno navesti osobu da misli kako je ona uzrok što muž izbiva iz kuće jer je vani ugodnija atmosfera nego što ju je ona stvorila kod kuće.
    oprosti, ali atmosferu stvaraju oboje. zajedno su u braku i u odnosu.
    problemi krecu od njihovog odnosa, jednog prema drugog, a ne njih prema trecima. oni su samo nastavak, produzetak, posljedica.

lidać, opisala si vecinu zena s foruma. a sebe si u startu osudila.
    ako se ti osjecas ok u svojoj kozi, bez farbe, sminke i torbice, ako si to ti, bit ces kraljica i da je cijelo drustvo usminkano i skockano. kuzis
    a nije.
    odi na koju od tih kava da razbijes predrasude i da sebi dignes samopouzdanje jer si ga negdje debelo izgubila.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mogu li i ja na kavu? (pardon, na pivu)
    Ni ja se ne šminkam, ne farbam kosu i ne nosim torbice.
    Posljednje uređivanje od mujica : 21.02.2012. at 13:05

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

eh, da sam bliže

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja nosim torbetinu tešku 3 kg i zbilja nemam pojma što sve ima u njoj...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu li i ja na kavu? (pardon, na pivu)
    Ni ja se ne šminkam, ne farbam kosu i ne nosim torbice.
    !

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=leonisa;2076298]oprosti, ali atmosferu stvaraju oboje. zajedno su u braku i u odnosu.
    problemi krecu od njihovog odnosa, jednog prema drugog, a ne njih prema trecima. oni su samo nastavak, produzetak, posljedica.

Mislim da je on počeo izlaziti jer se našao u takvom okruženju i jer mu se svidjelo, a atmosfera i sve drugo je posljedica, ali to je samo moje mišljenje.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Kimi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je on počeo izlaziti jer se našao u takvom okruženju i jer mu se svidjelo, a atmosfera i sve drugo je posljedica, ali to je samo moje mišljenje.
    ako je nekom negdje lijepo i zadovoljan je, nema toga sto ce ga odvuci. da nije tako, nitko ne bi bio doma u 4 zida sa istim osobama, svakodnevno.
    no to je, kao i sve ostalo, moje misljenje.

btw. mrzim igre. ucinit cu nesto da bi njemu/njoj...proracunatost.
    mislim da to nigdje ne vodi.
    ucinit cu nesto da bi sebi/nama...to da. al neke spletke, kulise...nikad nisam vidjela da su iste dobro zavrsile. dugorocno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •