Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kako da proslavimo ročkas?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Kako da proslavimo ročkas?

Evo filozofirajte do mile volje jer ja vise ne znam sta bi.

Dakle, muz je u Norveskoj, dolazi doma krajem 6. mj i ostaje 10 dana pa ide nazad na 2 mj. Malenom je 1. rockas 26.7. i sad me svi maltretiraju kako ja to mislim slavit taj veliki 1. bez tate. A meni blesavo slavit ga mjesec dana ranije kao i 2 mjeseca kasnije. Starijem je rockas 20.9. i svi kazu nek spojim rodendane. I to mi je blesavo, zasto bi djelili rodendan?
    Uglavnom, ja sam za slavlje bez tate ali nailazim na osude i osjecam se ko najgora zena na svijetu zbog toga.
    Sta bi vi na mom mjestu?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slavili bez tate.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ako se tata slaže, proslavite bez njega.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isto bez tate. i onda još jednom s tatom kad se vrati.

zara je rođena na isti datum i obično je u to vrijeme na moru s bakom i dedom. pa onda na sam datum slavi i bez mame i bez tate, ali s morskim društvom i bakom i dedom. onda se vrati s mora pa slavi po drugi put s mamom i tatom i obiteljskim društvom. onda počne škola pa slavi treći put sa školskim društvom. sve u svemu, bit će ti zabavno u nadolazećim godinama

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemoj se opterećivati tuđim osuđivanjem...ma ljudi su grozni stvarno, što ih briga. Vi napravite kako i kada najbolje vama paše. Sretno! Mi imamo muke s drugim rođendanom, ljudi su ili na moru ili na svadbi ili drugom rođendanu, nemam pojma s kime ćemo ga slaviti...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma da, možete vi proslavu napraviti kasnije ali mislim da svakako treba obilježiti dan kad je djetetu rođendan.
    Lea isto ima rođendan po ljetu, ja uzmem godišnji u to vrijeme pa smo svi skupa - ali smo na moru, pa proslavu radimo kad se vratimo u Zagreb. No, svejedno se i na moru slavi, premda nema uvijek baš puno društva, ali uvijek je proslava.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ah,s muzem pomorcem dosta smo toga proslavili bez njega....Bozic smo npr. ˝lazirali˝,okitili bor dosta prije dok je jos bio doma,obukli se,slikavali i maloj cemo kasnije podvaliti da smo joj 1vi Bozic svi bili skupa...
    Ovo bi ljeto trebao biti tu na njen rodjendan,ali sve i da nije slavili bi ga na datum,odnosno kad pada 1vi vikend....

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nemoj ni ti, mašnica, biti tužna. Tako je ispočetka s tim rođendanima, ne znaš s kim ćeš slaviti, a kasnije moraš raditi redukciju jer imaš previše ljudi koje nemaš gdje smjestiti.
    A na drugom rođendanu im još nije stalo do proslave ni poklona.
    Mom starijem se na drugom rođendanu pojavilo 2 (dvoje) djece, ali uopće nije bio problem.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja bih na sam rodjendan napravila proslavu, a kada tata dodje onda bih napravila neku manju samo za nas 4, npr. na nekom izletu , gdje bi se mogli posvetiti samo njemu ( i bratu), bez stresa i strke zbog spremanja,kuhanja, docekivanja ljudi i sl.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Mom starijem se na drugom rođendanu pojavilo 2 (dvoje) djece, ali uopće nije bio problem.
    Naše proslave za male, s godinu-dvije-tri su ciljano ovakve. Zovemo samo male vršnjake s kojima se inače viđamo (a dogodilo se da ih je uvijek bilo). To je bila baš uživancija i njima i nama.
    Baka i dide svrate nakratko. Ili proslava za vikend, a bake i dide baš na sam rođendan.
    Možda možeš tako, proslavi rođendan s dvoje-troje malih prijatelja, a kad tata dođe, "službena" proslava s obitelji i svima koje imate običaj pozivati i koji sad, pretpostavljam, imaju primjedbi?

Inače, ja bih svakako u tvojoj situaciji željela proslaviti rođendan onda kad jest, prvi je ipak poseban.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih na sam rodjendan napravila proslavu, a kada tata dodje onda bih napravila neku manju samo za nas 4, npr. na nekom izletu , gdje bi se mogli posvetiti samo njemu ( i bratu), bez stresa i strke zbog spremanja,kuhanja, docekivanja ljudi i sl.
    ovako bi i ja.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    ovako bi i ja.
    X

Kod nas ove godine cura izabrala odlazak na more(obožava)umjesto slavlja,
    tamo ćemo na neki način osmislit proslavu.
    A kad se vratimo bit će samo za bake i svi sretni !

Osobno mi je već dosta svake godine isto, volim promjene!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

upućujem na pravila ovog podforuma. Topic zaključavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •