-
uzela sam si malo vremena da olaksam dusu...
mm i ja smo vec u 9godina u braku tj.izvanbacnoj zajednici,imamo dvoje preljepe curice i sve do prije 1godine smo zivjeli skladno...tu i tamo poneka svadica i prepiranje ali koji brak je savrsen?...
nikada nisamo ili tipovi nekih izlaska tj.ja mozda jos i jesam ali mm nije bio pa sam se jednostavno prilagodila njemu...(nije mi smetalo)...nikada nije volio neke izlaske kino,kazalista,setnje gradom ili slicno...tu sam se takoder prilagodila pa mi nije ni falio...frendova bas i nismo imali puno on svega dva frenda i ja dvije frendice...ni to mi nije smetalo...misleci imam njega i on mi je dovoljan,bili smo kucanski par...
sve dok nije odjednom poceo izlaziti sa svojim dugogodisnjim kolegom,to su bile male kavice od 1h mozda jednom mj.,ja si mislila pa neka ,malo neka se odhane...
promjenio je posao i uletio u firmu svih mladih pustolovnih ljudi...tj.decki...muska firma....
poceo je sve cesce i cesce izlaziti...poslalo je svakodnevno po 2-3h ...cak i duboku u noci pijanke vikendima...
cesti izlasci su poceli prije nekih pola godine...a tu su poceli i nasi problemi ...pokusavala sam razgovarati i razgovarati govoreci mu da to vise nije u redu i neka se spusti na zemlju...no to nije dalo rezulata...
postala sam kokosaka koja stalno zvoca,kvoca ,prigovara i koja je lose raspolozena...mislim tko nebi bio?
cak sam se jedno vrijem trudila biti dobra bez prigovaranja ,ono u stilu "idi kada tada ce te to proc"...no ni to nie dalo rezultata...izlasci su i dalje prisutni...
razgovarati normalno nemozemo ,jer kao i sve ostalo on nije tip kojeg bi mogla posjest i rec ajmo pricat....od njega nebi dobio rijec koju u ovako necem ozbiljnijim da ga se naglavce okrene...
jedno vrijeme sam bila uvjerena da ima neku no tada mi se kleo da nema ,a da nekoga pozeli da bi me prvo ostavio pa onda imao s nekim nesto...govorio je kako su to izlasci sa kolegama s posla ,tocnije sa njih 4 i da nije sve u zenama kako si ja mislim...
vjerovala sam mu jer...jer u ovih 9godina braka nas sexualni odnos je jos u nekim stvarima sramezljiv...bili smo si obje prvi i bila sam uvjerena da jednostavno nemoze imati drugu...on je potpuno drugacija osoba u SVEMU no ja ga volim takav kakav je...
proslo me i to i vise nisam mislila da ima neku drugu...
priznajem i nas sexualni zivot nije bio bas bajan (mojoj krivnjom,jednostavno nije bilo zelje)...no po tom pitanju se svasta promjenilo i poboljsalo...priznajem i otakako nam se drugo djete rodilo ja sam jako vezana uz nju...cak je zalosno rec no mislim da nas je i ona malo odvojila...
jako sam posvecna njoj ...
primjer.-"legnemo u krevet,mm me zagrli a malena se digne i ja moram k njoj" i tako uvijek ,koda ima senzor kada ce tata doci mami...
radno vrijeme mu je od 8-16 a on dolazi kuci u 17-18 s posla koji mu je od kuce autom 5min....
kazu vjecito imaju posla duze ,isprva sam to vjerovala a sada ni to vise ne vjerujem...
vjerujem da jednostavno ne zeli doci kuci k meni...a tko bi htio ?...meni namrgodenoj kuc***
no zeli rec sto zeli od mene,sto zeli da se promjeni?neka udri sakom u stol i kaze "zeno sad me slusaj"...potrudila bi se koliko god znam i umijem...ovako nista neznam i padam u sve vecu i vecu rupu...
depresivna sam placem po nekoliko puta na dan...ne smijem se,stalno sam ljut i zivcana...
ostala sam sama...on od nedruziljubljivog tipa je postao toliko druzeljubljiv sa puno njih...a ja?...ostala sam sama sa kucom i djecom...od svoje dvije frendice ostala je jedna koja ima jedva vremana za otic na wc a kamoli za negdje drugdje...
kazu mi idi!..kuda da idem spremim djecu i hadram okolo...zar je to sada odjednom lako?...
vec imam zagrizeni prokleti svakodnevni ritual iz kojeg jednostavno nemogu izac,nisam spomenula da ne radim...samo sam mama i zena koja je doma tkz.domacica...
depresivna sam zamisljam kako si naudi,nastetiti no to je sve u mojim mislima ...a tamo je sve lako...
imam dvije curice zbog kojih se moram trznuti ...a kako ?
sada sam opet u fazi da sam uvjerena da mi mm ima neku i svasta mu ruzno govorim...znam nije lijepo,nemogu si pomoc...neki dan sam ga izvrijedala jako...zao mi je zbog toga ali pukla sam...u tom trenutku sam se bojala i sama sebe...svasta sam mu izgovorila,ko neka ludakinja sam bila...
a on ni A ni B...jednostavno da se pokusao obraniti u stili "ne nemam drugu ,volim tebe ,kaj si ti umisljas,ili barem idi u p***m***"...jedno veliko nista!!!...a to mi daje jos veci postotak da je istina sve sto govorim...
samo vec tjedan dana vlada sutnja i muk u kuci...kako u zezanciji me gada jastucima,papiricim i sl...tu i tamo me opali ,ustipne kako znak "ej,tu sam"...na trenutak mi digne volju da nadu da si zaista sve umisljam a nakon par minuta vec placem...
nemogu vise pucam i pitanje je kada cu puknut...
sinoc je festao sa ekipom s posla,cak mi je i snimke pokazao da me uvjeri da nista lose ne radi...pa smo usputno kao razgovarali,no nije to to...
dali je sada u nekoj fazi izlaska u kojima zaista nista ne radi ,neznam?
dali sada to meni smeta jer sam naviknuta stalno uz njega biti,neznam...
znam jedino da pucam...
u vezi moba...
oduvjek nije na vidljivom mjestu ,imao obje lozinke i sl...tako da sto se tice toga nista ne radi da bi bas posumljala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma