Pokazuje rezultate 1 do 50 od 419

Tema: Raspad braka!Varanje,a mozda i ne!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pitala bi ja pojedinke bi li im bilo nebitno vara li ih muž ili ne. Ja koji put imam osjećaj da ovdje pišu vanzemaljci a ne ljudi od krvi i mesa

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Pitala bi ja pojedinke bi li im bilo nebitno vara li ih muž ili ne. Ja koji put imam osjećaj da ovdje pišu vanzemaljci a ne ljudi od krvi i mesa
    Ne mislim da varanje nije bitno, naravno da je. Ali za njega u ovom slucaju dokaza nema, lidac samo sumnja, na temelju muzevih izlazaka i niceg drugog.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam svoj stav o varanju iznijela puno ranije,ne bih preko toga mogla prijeći,možda bih i ostala u tom braku ,ako bih ja uopće odlućivala o tome,ali povjerenje bi bilo trajno narušeno i više takav odnos ne bi smatrala bračnom zajednicom nego cimerstvom,i emocionalno bih se ogradila od takvog partnera jer mogao bi me povrijediti samo jednom.Ali to je samo moj stav,mnogi se izvuku iz krize,ali ja nisam ta, od onih koje će veličati oprost,na žalost.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mislim da varanje nije bitno, naravno da je. Ali za njega u ovom slucaju dokaza nema, lidac samo sumnja, na temelju muzevih izlazaka i niceg drugog.
    Pa sama je rekla da joj se čini kako se možda njezin muž izmiče iz ružne atmosfere u kući... S te strane je varanje nebitno, tj. može se (teoretski) dogoditi bilo kome od nas da svojim postupcima izguramo muža iz kuće, pa tako nehotice stvorimo priliku i za varanje.

Gdje je rješenje? Uvijek u komunikaciji... A kako početi? Od sebe, to je već rečeno.

Da ne mislite da pametujem bezveze, nisam nikakva iznimka. Prošli smo i mi krize nekoliko puta, jednu baš gadnu (kad su djeca mala i iscrpljuju nas, razina tolerancije pada, pa obično muški kidnu van, a žene dobiju rogove. Najčešće će se stvari pogoršati ako se tu ne stane na loptu i ne krene razgovarati... Eh, sad, i ja sam se nagutala g*vana kad sam se zaletjela i mužu natakarila na vrat stvari za koje nije bio kriv... (svjesno sam ga gurala od djece, preuzimala sve na svoja leđa i pravila se žrtvom bez potrebe, nitko to od mene nije tražio i moji postupci su mužu bili neprihvatljivi). Uspjeli smo sve to očistiti, ali nije bilo ni lako ni ugodno. Morali smo naći način kako dalje, a da bude ok svima. Žrtvovanje je tu najlošija stvar koju možemo napraviti.

Nema tu savjeta, svatko od nas najbolje poznaje sebe i svog muža. Jedino bih rekla da ne treba čekati da se situacija pogorša. Treba naći način da svima bude bolje. Razgovarati, otvoreno... Svatko neka kaže što ga muči i zbog čega mu je teško. Tek tada možete polako mijenjati ono što treba. Trebalo bi se kloniti optuživanja, ali nije uvijek lako. I pomoć izvana dobro dođe (ja sam imala tete čistilice u to vrijeme, nisam bila presretna, ali bilo je neophodno da još netko podmetne leđa jer inače smo imali nula vremena za sebe i muža/ženu).

Lidać, sretno... počela si na vrijeme, sve ovo je normalno i imaš još puno prilike stvari dovesti u normalu. Brak je uvijek takav - ima uspone i padove. Želim ti da ovo teško razdoblje završi čim prije i da zaboravite na njega.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bubilo, znam ja što su mala djeca, ali kako je tebi normalno da se stigneš otuširati i da ne smrdiš, tako se meni podrazumijeva i da operem kosu. To mi spada pod osobnu higijenu.
    Ako bedinam bolesnu djecu, onda mogu biti i pobljucana i raščupana,
    no u normalnim uvjetima uvijek mogu pronaći pet minuta za to.
    I da, vidi se da je masna i kada je u repu.
    Nemoj se ljutiti, to je uvijek samo moje mišljenje.
    Neću više oftopičariti...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, znam ja što su mala djeca, ali kako je tebi normalno da se stigneš otuširati i da ne smrdiš, tako se meni podrazumijeva i da operem kosu. To mi spada pod osobnu higijenu.
    Ako bedinam bolesnu djecu, onda mogu biti i pobljucana i raščupana,
    no u normalnim uvjetima uvijek mogu pronaći pet minuta za to.
    I da, vidi se da je masna i kada je u repu.
    Nemoj se ljutiti, to je uvijek samo moje mišljenje.
    Neću više oftopičariti...
    još nikad nisam vidio da se netko toliko hvali s pranjem kose.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

lidać2, ti se i depiliraš? vau!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    još nikad nisam vidio da se netko toliko hvali s pranjem kose.

Neka, tako mi i treba kada pametujem...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku

Neka, tako mi i treba kada pametujem...
    Obožavam piplicu

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Obožavam piplicu

Nisam pročitala sve, ali palo mi je na pamet da bi se možda neke od vas bolje osjećale da se malo srede, operu (i isfeniraju ) kosu, našminkaju se, lijepo obuku, nabave torbu i izađu u šetnju. Možda bi se osjećale bolje? Isplati se pokušati.
    Ne znam tko se uopće može osjećati dobro dok sjedi doma, zapušten i masne kose, u kućnoj robi
    A bome niti vašim takve partnerima niste dobro društvo :žuži:

Ne znam, ja bi nešto pokušala promijeniti.
    Nije bit majčinstva i obiteljskog života prestati brinuti o sebi i posvetiti se samo djeci i obitelji.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne mislim da varanje nije nebitno. naravno da je.
    no isto tako varanje je posljedica, ne uzrok.
    djaba saznanje o posljedici ako ne znas uzrok. tada ne mozes ni eliminirati posljedicu, niti ju rijesiti.
    ona je nesretna i nezadovoljna. prvo treba to rijesiti, a onda dalje.
    takodjer kao jaca osoba lakse ce se nositi sa mozebit prevarom.

to je moje misljenje. ne smatram se vanzemaljcem

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja stvarno ne znam čemu čuđenje kako imamo različita mišljenja.
    netko je u stanju oprostiti varanje, netko nije- i šta sad? svi smo mi različiti i različito reagiramo.

a što se ostalog tiče u potpunosti se slažem sa koksy i peterlin. treba prvo sebi u glavi posložiti neke kockice i krenuti od toga, pa razgovarati s mužom.
    lako je prevariti nekoga, a i ta prevara to je samo traženje pažnje na drugom mjestu...

ali lidač, po tvojim postovima meni se čini da on ima još osjećaja za tebe, rekla si da te zeza, baca jastuke iz zezancije, meni se to ne čini kao ponašanje nekoga kome je brak pred raspadom...
    mislim da ti trebaš sebe dovest u red i popričati mirno s njim i pokušat mu objasnit da si i ti prezasićena da ti treba odmor da ćeš puknut, jer da se dolaskom bebe i tvoj život promjenio isto koliko i njegov
    Posljednje uređivanje od astral : 21.02.2012. at 11:57

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj astral prvotno napisa Vidi poruku
    ja stvarno ne znam čemu čuđenje kako imamo različita mišljenja.
    netko je u stanju oprostiti varanje, netko nije- i šta sad? svi smo mi različiti i različito reagiramo.

a što se ostalog tiče u potpunosti se slažem sa koksy i peterlin. treba prvo sebi u glavi posložiti neke kockice i krenuti od toga, pa razgovarati s mužom.
    lako je prevariti nekoga, a i ta prevara to je samo traženje pažnje na drugom mjestu...

ali lidač, po tvojim postovima meni se čini da on ima još osjećaja za tebe, rekla si da te zeza, baca jastuke iz zezancije, meni se to ne čini kao ponašanje nekoga kome je brak pred raspadom...
    mislim da ti trebaš sebe dovest u red i popričati mirno s njim i pokušat mu objasnit da si i ti prezasićena da ti treba odmor da ćeš puknut, jer da se dolaskom bebe i tvoj život promjenio isto koliko i njegov
    slazem se, a ovo zelim posebno naglasiti.

meni se cini da vama nedostaju iste stvari: opustena i vesela atmosfera (obiteljska, kod kuce, ne u nekoj birtiji ) u kojoj cete se zajedno osjecati blisko i zadovoljno.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 21.02.2012. at 12:13

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Bitno jeste ali nije isto jeli to sex na jednu noć ili veza .Iskreno sex na jednu veče bi me manje pogodila nego da znam da muz zeli neku drugu zenu (ne pozeli trenutačno nego bas zeli).radim u kolektivu sa 120 muskaraca i znam da je bar 50% ako ne i vise njih prevarilo zenu na noć i te zene za to nikad neće saznati kao sto ni ja ne bih ,ali već ako se varanje nazove vezom je nesto drugo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •